Nu poti.
Numai daca se va modifica programul.
conventii civile
Conventii-SAGA
Solutie pt. a face un stat pt. conventii, daca ti mortis, in SAGA.
Alegi nr. ore<2 si schimba din configurare salarii cota de impozit la 10%. Dar vezi ca daca ai si salariati in aceiasi firma le pune si lor 10%. Creaza doua firme si lucreaza in una salariatii si in alta conventiile.
Conform codului fiscal pe 2007 se poate retine la sursa si 16%, dar trebuie sa existe o confirmare sau cerere a beneficiarului conventiei ( este insa cam neclar aici si nu stiu cum vor reactiona cei de la fisc - sa nu ii puna sa mai plateasca inca o data 6% ).
Eu am mers in continuare cu 10%.
Alegi nr. ore<2 si schimba din configurare salarii cota de impozit la 10%. Dar vezi ca daca ai si salariati in aceiasi firma le pune si lor 10%. Creaza doua firme si lucreaza in una salariatii si in alta conventiile.
Conform codului fiscal pe 2007 se poate retine la sursa si 16%, dar trebuie sa existe o confirmare sau cerere a beneficiarului conventiei ( este insa cam neclar aici si nu stiu cum vor reactiona cei de la fisc - sa nu ii puna sa mai plateasca inca o data 6% ).
Eu am mers in continuare cu 10%.
art 52 si art 78 din codul fiscal
am si eu la firma, conventie e incheiata la firma intre angajator si angajat
10% platit lunar sau 16%, daca e cu 10 la sf de se regularizeaza in functie ce conventi.
pana la sf lunii februarie a anului urmator se depune declaratie 205.
se inreg lunar in decl 100
am si eu la firma, conventie e incheiata la firma intre angajator si angajat
10% platit lunar sau 16%, daca e cu 10 la sf de se regularizeaza in functie ce conventi.
pana la sf lunii februarie a anului urmator se depune declaratie 205.
se inreg lunar in decl 100
IoanaR