la notar trebuie sa mearga mandantul(administratorul) singur cu datele dupa buletin (ar fi buna copie) ale celui care are semnatura.
costa in jur de 40 lei- ce or sa se faca notarii saracii
in rest ramane s-auzim de bine.
tomac esti fericit - la beius e bine-
cu stima
Gata, am semnatura electronica
Am intrat la "fisa sintetica" si zice ca e actualizata pe 5 feb 2011. Am la 25 dec de plata 1800 TVA platita in 3 ianuarie si ei zic ca inca e datorie. Or fi schimbat conturile de trezorerie si am trimis banii in alta parte? Dar daca era asa, gaseam banii inapoi in banca
ma refeream la faptul ca in aceste cazuri..exista o tzidula de la AF catre contribuabil prin care il instiintinteaza de finalizarea compensarii...in fine...gata ca sunt out off topic !!
Am vazut in program la ei cum se fac actualizarile. Sunt inregistrate si declaratiile si platile dar pana nu apasa cineva pe un simplu buton in program sa se stinga creantele cu platile, ele raman ca datorii
Capsata chiar de 112 si de statul de salarii
Dupa ce am depus prima declaratie nu ma mai recunostea pe site la e-guvernare.ro. Am dat restart si am depus-o si pe a doua
Am transmis dec.112 si cand am intrat sa verific la ANAF pe stare dec.112 imi spune ca fisierul transmis nu este o dec.112 se semnatura electronica ne este autorizata ptr.CUI-----CE SA FAC?
Dupa ce ai semnat declaratia si l-ai salvat, l-ai mai deschis o data inainte de incarcare?
Daca da, atunci trebuia sa semnezi din nou si dupa aceea sa incarci.
Sa ne zici cum a ramas situatia.