CUVINTE FRUMOASE PENTRU SAGA

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
floream317

#31 Mesaj de floream317 »

FELICITARI si MULTUMIRI echipei SAGA si pentru faptul ca atunci cind au facut programul s-au gindit si la noi incepatorii. am mai incercat alte programe dar nu am reusit sa ma descurc. CHIAR SINTETI BUNI!!!!! :D :D :D
MARIA

fosleas

e super de super!

#32 Mesaj de fosleas »

sunt incantata de ajutorul pe care mi-l da saga! in timp ce butonez ma trezesc exclamand: "bravo! ce destept esti!", ii zic computerului, da' ma refer, de fapt, la cel/cei care a/au facut programul. Ei, sper ca nu o sa ziceti ca sunt sarita, ca vorbesc singura..... voua nu vi s-a intamplat?!
Concluzia: saga e beeeeeeeeton! saga inseamna o echipa de oameni tineri, foarte destepti care merita toate laudele posibile! bravo baieti! si, unde mai pui ca toate aprecierile vin de la o baba.....

bujore

Re: e super de super!

#33 Mesaj de bujore »

fosleas scrie:sunt incantata de ajutorul pe care mi-l da saga! in timp ce butonez ma trezesc exclamand: "bravo! ce destept esti!", ii zic computerului, da' ma refer, de fapt, la cel/cei care a/au facut programul. Ei, sper ca nu o sa ziceti ca sunt sarita, ca vorbesc singura..... voua nu vi s-a intamplat?!
Concluzia: saga e beeeeeeeeton! saga inseamna o echipa de oameni tineri, foarte destepti care merita toate laudele posibile! bravo baieti! si, unde mai pui ca toate aprecierile vin de la o baba.....

Ma asociez comentariului tau,si eu conversez uneori cu programul,respectiv cu inteligenta si profesionalismul celor din spatele lui..nu de mult mi-am exprimat admiratia pentru ei aici.
Tineretea nu este data de varsta,draga mea...E paradoxal,dar in viata intalnesti adesea batrani tineri si tineri batrani..Nici macar inteligenta nu e absolut necesar sa vina odata cu etapa senioratului..In Ardeal se spune ca daca prostia asista la nasterea ta,sunt sanse sa te insoteasca pana la sfarsit.
In concluzie,se pare ca acest program este sustinut de profesionisti..oameni care studiaza tot timpul si inteleg ceea ce studiaza..Este un mare avantaj pentru noi toti,este imbucurator sa descoperi calitate intr-o perioada in care scarile de valori sunt fisurate.
"A fi inteligent presupune a folosi si inteligenta altora." (Ricinard Aladjemoff)

danilevicis

#34 Mesaj de danilevicis »

e super butonul detalii de la bonuri de consum. foarte folositor. inca o data bravo si spor
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

danilevicis

#35 Mesaj de danilevicis »

am observat ca de la ultimele actualizari, a aparut mesajul "cota TVA eronata", atunci cand, din greseala, se tasteaza aiurea peste 19 alta cifra.
Buna implementarea avertizarii, insa, din pacate apare doar pt tipul "marfa". Ar fi bine, daca s-ar baga avertizarea si la tipul "produse finite".
Numai bine,
8)
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

apetrem

#36 Mesaj de apetrem »

Apare dar in alt moment, nu la parasirea campului ci la incercarea de salvare.
Marian Apetre

gagium936

#37 Mesaj de gagium936 »

mesajul care iti spune ca procentul la tva este invalid apare de vreo 5 versiuni incoace
Keep Walking!

danilevicis

#38 Mesaj de danilevicis »

asa este. daca pui aiurea si mergi pana la capatul liniei. bravoo apetremmm. Da eu abia acum l-am bagat in seama, gagium936, ca acu' "mi-au sarit" degetele unde nu trebuia ! :D :shock:

stire

#39 Mesaj de stire »

Felicitari , nu am cuvinte decat de lauda , acasa folosesc SAGA , la birou folosim platphorma dar salariile si restul de declaratii le facem in SAGA de 3 ani de cand lucrez la aceasta firma le-am povestit de minunile programului si iata acum sefele au luat si saga partida simpla .
Felicitari celor ca muncesc pentru imbunatatirea acestui program !

muresans

#40 Mesaj de muresans »

Multumesc saga. si eu sunt abonata din iulie 2007,nu am fost arondata la internet pana acuma,nu am avut probleme cu programul m-am descurcat de minune pana anul acesta cand mi-a dat bataie de cap declaratia 101.Mii de multumiri profesionistilor saga si celor de pe forum care ne ajuta sa ne descurcam.

candeaf

CUVINTE FRUMOASE PENTRU SAGA

#41 Mesaj de candeaf »

Nu pot decat sa ma alatur si eu celor care "iubesc" Saga.
In momentul intrarii in vigoare a denominarii monedei nationale m-am hotarat sa-mi caut un program nou de conta, pe internet.
L-am ales din 15 programe vizionate si a fost "dragoste la prima vedere".
S-au spus multe cuvinte aici, despre Saga, dar, cu riscul de la repeta si eu, spun ca sunt ff multumita ca existati.

pascug

#42 Mesaj de pascug »

Felicitari pentru tot ceea ce faceti pentru noi. Folosesc programul din 2006, am recomandat cu succes programul la foarte multi colegi, l-au achizitionat si sunt multumiti. In spatele programului cred ca se afla o echipa formata din cei mai buni contabili.

alupeio634

#43 Mesaj de alupeio634 »

mie Saga mi-a schimbat viata, i-am spus-o dlui Nica personal, o spun si public :D
programul mi-a usurat mult munca in sensul reducerii considerabile a vol. de lucru si, astfel, am putut lucra mai multe firme, deci am obtinut mai multi bani = un trai sensibil mai bun, mai ales pt. ca am putut sa fac ce mi-am dorit mai mult = sa lucrez exclusiv acasa si asta de cativa ani ...
e f. bun programul si felicit, din nou, echipa Saga !! :P Mi s-au propus si alte programe, insa eu nu renunt la voi, dragilor, sper sa nu renuntati nici voi la noi si sa munciti cel putin la fel de bine ca si pana acum !

bravo tie, echipa desteapta !! :P

paturcai

#44 Mesaj de paturcai »

Daca acestea sunt declaratii de Sf. Valentin ma alatur voua.
:wink:
In patru "cuvinte": Ex-cep-tio-nal!
Si acum la completat fise fiscale si declaratii 101!
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

dincaa

felicitari SAGA

#45 Mesaj de dincaa »

Am aflat de SAGA in 2007 si tot am lucrat cu el .Este un program logic care nu necesita extraordinare cunostiinte de informatica si care este tot timpil la zi. Va multumesc ca existati in jungla contabilitatii !

Scrie răspuns