Printare note contabile intrari
Re: Printare note contabile intrari
Ok. Pauză. 2 săptămâni. Să nu vă schimbați părerea despre mine.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Re: Printare note contabile intrari
@josand : esti fenomen ... sfat : poti sa schimbi soft-ul de contabilitate ... se pare ca este foarte complicat ptr. dumneata ... plus ca "altii" iti vor da toooaatteee explicatiile solicitate de mataluta ...
) ... apoi, sa te repezi asa la @tomac asa mi se pare o grosolanie fara margini (crede-ma, fara opiniile dumnealui foarte bine documentate ne-ar fi viata "contabila" mult mai grea) ... si referitor la @septimiuv - daca poti sa treci peste ironiile lui (justificate in 99% din cazuri) o sa gasesti foarte multe sfaturi si informatii utile ... deci, calmeaza-te !!!
P.S. ... nu este nimeni obligat sa-ti raspunda la "solicitari" .. cei care o fac, o fac din placere si isi rupt din timpul lor liber .. pe care ar putea sa-l petreaca foarte bine mai placut pentru sufletul lor ... ar trebui sa apreciezi acest fapt !

P.S. ... nu este nimeni obligat sa-ti raspunda la "solicitari" .. cei care o fac, o fac din placere si isi rupt din timpul lor liber .. pe care ar putea sa-l petreaca foarte bine mai placut pentru sufletul lor ... ar trebui sa apreciezi acest fapt !
-