Nu mă auziți pe mine în tutorialele de pe site. Eu nu am avut nicio contribuție la ele. Mă apucasem să lucrez la ele și mi s-a îmbolnăvit micuța și o lună și ceva am stat mai mult pe acasă cu ea. Apoi am fost fff ocupat și nu am avut prea mult timp de altceva. Mă pregătesc și de o plecare la București în curând și vreau să-mi las lucrurile în ordine acasă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Recunosc ca sunt bulversat de explicatiile lui TomaC.
(Spre ca micuta e bine)
Daca e SeptimiuV in tutoriale nu se potriveste vocea cu avatarul.
M-am hotarat cine e cine nu e:
F E L I C I T A R I
E sigur Septimiu. Intr-unul dintre tutoriale (parca cel referitor la salvarea bazei de date) se face salvarea in desktop si acolo am vazut un folder cu numele Vlad Septimiu . Acuma asta nu implica obligatoriu ca este vocea lui Septimiu in tutoriale dar ceva cumva este implicat! Asa-i dupa data de 25, mai putina munca mai mult timp pt cautari pe net! Hei, am luat premiul?
Dap, este SeptimiuV in tutoriale; cam batranel la voce...bei mult si fumezi la fel de mult...
Asa sunt unii contabili nu au liniste pana nu rezolva.
Se vede intr-adevar un folder cu numele lui.
Are si caine daca doriti sa stiti se aude in fundal la sfarsitul tutorialului.
Felicitari SeptimiuV!
Cainele este al domnului Nica Sorin. Vreau abonamentul, mai ales ca acum te-ai oferit si in plus, am fost prima care a zis ca tu esti in tutoriale. Daca vrei, iti spun si rasa cainelui, pedegree-ul si ce vaccinuri se fac la el..
Ultima oară modificat Mie Feb 02, 2011 5:54 pm de către danilevicis, modificat de 3 ori în total.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic