Declaratia 010 in format EXCEL si alte bunatati....
Sper din tot sufletul, PaturcaI, sa nu fie din motive de sanatate c-atunci nu-i bine deloc.In rest, orice ar fi, sunteti o fire razbatatoare si am convingerea ca totul va fi o.k., astfel incat sa puteti fi mai des pe forum asa cum deja ne-am si ne-ati obisnuit...
Toate cele bune va doresc !
Toate cele bune va doresc !
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Re: Declaratia 010 in format EXCEL si alte bunatati....
Banuiesc ca asa va arata noul formular 010 declaratie de mentiuni pentru administratia financiara.
Banuiesc.
Ei doresc ca pana pe 25.09.2011 sa depunem declaratia de mentiuni fara sa ne puna la dispozitie si formularistica.
VEDETI MAI JOS
Nu uitati:
In eticheta ADRESE puteti sa treceti datele firmelor, iar in eticheta "010_2011" (a doua de altfel) sus in dreapta la REFERINTA treceti referinta din ADRESE.
V-am lasat un model.
Scrieti - unde este cazul - numai in casutele galbene.
Succesuri

Banuiesc.
Ei doresc ca pana pe 25.09.2011 sa depunem declaratia de mentiuni fara sa ne puna la dispozitie si formularistica.
VEDETI MAI JOS
Nu uitati:
In eticheta ADRESE puteti sa treceti datele firmelor, iar in eticheta "010_2011" (a doua de altfel) sus in dreapta la REFERINTA treceti referinta din ADRESE.
V-am lasat un model.
Scrieti - unde este cazul - numai in casutele galbene.
Succesuri

Ultima oară modificat Mar Sep 20, 2011 2:30 pm de către paturcai, modificat 1 dată în total.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Aveti rabdare ca nu a aparut in Monitorul Oficial.
DUpa ce va aparea....
Daca intervin modificari in formular le voi face si eu.

DUpa ce va aparea....
Daca intervin modificari in formular le voi face si eu.

-
multumim, amabil ca intotdeauna !
Aveti aici formularul privind Declaraţie privind opţiunea pentru depunerea lunară a Declaraţiei privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate
In ordinul ANAF se face vorbire de O SINGURA FATA TIPARITA.
Asa am facut si eu desi formularul prezentat este fata-verso:
AM PUS MAI JOS FORMULARUL CORECT.
Inca o data scuze.
In ordinul ANAF se face vorbire de O SINGURA FATA TIPARITA.
Asa am facut si eu desi formularul prezentat este fata-verso:
AM PUS MAI JOS FORMULARUL CORECT.
Inca o data scuze.
Ultima oară modificat Mar Sep 20, 2011 3:14 pm de către paturcai, modificat 1 dată în total.
mmmm...ce de bunatati ne ofera paturcai 

- danilevicis
voi optati pt lunar?
de ce?

Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
IMI CER SCUZE, DESI ATRAGEAM ATENTIA CA AU UITAT SA PUNA localitate, judet SI sector AM FACUT ACELASI LUCRU.
VA ROG SA REDESCARCATI DIN NOU.
Daca totusi doriti ca sa apara ca in exemplul de la ANAF, atunci cand dati tiparire, alegeti ca sa fie 100% formularul (unde spune de la pagina la pagina), in loc de PAGE ONE OF ONE.
VA ROG SA REDESCARCATI DIN NOU.
Daca totusi doriti ca sa apara ca in exemplul de la ANAF, atunci cand dati tiparire, alegeti ca sa fie 100% formularul (unde spune de la pagina la pagina), in loc de PAGE ONE OF ONE.
Ultima oară modificat Mar Sep 20, 2011 4:41 pm de către paturcai, modificat de 2 ori în total.
Optam lunar ca sa nu uitam.....
Oh Doamne asta ne mai trebuie amenzi in plus.....
Oh Doamne asta ne mai trebuie amenzi in plus.....
Pentru majoritatea firmelor mici le este mult mai usor sa plateasca deoadata 500 lei, decat sa plateasca deodata 1.500 lei, chiar daca trebuie platit o data la trei luni, precum daca tot faci statul de plata (si daca este cazul trimiti si ReviSal-ul) deja nu ii mare lucru sa trimiti online D.112.
la mine la majoritatea firmelor mici , accesoriile lor de pe fisele de platitor s-au "adunat" in perioada cand declaratia se facea trimestrial. ( le era greu sa plateasca deodata o suma mare pt ca intre timp ei cheltuiau banii )
asa ca optez acuma la toti pt lunar.