----Eu ce sa mai zic?sigur nu ma eliminati depe forum? M-am nascut la 02 iunie 1936.Ce mai zici domnule Septimiuv?Te rog nu ma mai trimite la :legi,ordonante ect.ca nu mai am nervi sa le citesc,in schimb iti citesc toate raspunsurile de pe forum;scurt si la obiect!!!!ligiab
LA MULTI ANI !...Pirjan947....multa sanatate si spor ....la bilanturi
[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx
multumesc din suflet tuturor,si ca sa raspund celor care m+au intrebat:18/03/1987 si doresc sa urez si eu tuturor sarbatoritilor lunii martie un calduros si sincer la multi ani si impliniri pe toate planurile,tania
... si in 03 septembrie 2009, o sa ai 26 ani am gasit datele pe un alt site unde esti cu ochelari si stai la discuti la telefon, daca nu este cumva esti un alt ''septimiuv'' ..?
[color=brown]Poate ca banii vorbesc, dar cu auzul nu stau prea bine, pentru ca niciodata nu vin cind ii chem.[/color]
Multi ani sa traiti:
PirjanT947
MogaA
si nu in ultimul tand:
CalfaV
Ce de mai Pesti prin zona asta a noastra.......
Lasa ca-s destepti si descurcareti.
Desi daca este sa ne luam dupa zodiac, se pare ca-s cei mai puturosi:
Legenda spune ca odata Creatorul a chemat toate animalele al el. In ordinea venirii s-au stabilit si zodiile:
Primii au fost Berbecii iar ultimii Pestii.
Mersi de urari paturcai. Ar fi mai bine daca in forum ar fi o rubrica cu data nasteri fiecarui utilizator. Iar in partea de jos a forumului sa apara automat toti cei care sunt nascuti in data de referinta. Va multumesc. Toate cele bune.