Versiunea integrata

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
Scrie răspuns
Doriana

#46 Mesaj de Doriana »

pai daca decizia e luata...asta este.... mie personal imi e mai usor cu versiunea integrata... totusi pacat ca se renunta la s de sine statator, este foarte buna pt firmele de standuri de ex...sa ma exprim asa, factureaza isi tin evidenta stocurilor, reg casa, rap gest, inventare.....de c nu au nevoie, si chiar e indicat sa nu se bage vanzatoarea in conta..... :oops:
dar daca voi credeti ca asa e mai bine..... totusi aparitia a ceva mai nou si mai bun nu implica lichidarea a ceea ce a fost bun ianinte.... :idea:
Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...

iliescud60

#47 Mesaj de iliescud60 »

idee geniala :D

csedoa

#48 Mesaj de csedoa »

Doriana scrie:... totusi pacat ca se renunta la s de sine statator, este foarte buna pt firmele de standuri de ex...sa ma exprim asa, factureaza isi tin evidenta stocurilor, reg casa, rap gest, inventare.....de c nu au nevoie, si chiar e indicat sa nu se bage vanzatoarea in conta..... :oops:
Sa speram ca se are in vedere si acest lucru, si eu folosesc S-ul pt primara (stocuri si restul) la cateva firme iar la sfarsit de luna preiau pe disketa si transfer de la mine in C articolele contabile tocmai ca sa nu aiba acces si sa ma trezesc cu cine stie ce balauri prin balanta. Poate se iau in calcul sa ramana restrictiile pe anumite meniuri etc :shock:
"Vrei să trăieşti cum se cuvine? Învaţă mai întâi să mori." – Confucius

dodencim

#49 Mesaj de dodencim »

Buna ideea... Ma bucur ca mi se indeplineste o dorinta de mult visata la acest program....

Numai bine tuturor utilizatorilor si mai ales administratorilor.

nadasand

#50 Mesaj de nadasand »

Este mai mult ca perfecta ideea dar...sa nu cumva sa ma lasati pe dinafara cu sugestia de a adauga si calculul foilor de parcurs, centralizator FAZ. VA imploooooooooorrrrrrrrrrrrrr!

dragomira

#51 Mesaj de dragomira »

Ma bucur ca apare acest program integrat si ca putem prelua datele din SAGA C si SAGA S fara sa fie nevoie sa configuram ca intr-un nou program. Sa speram ca o sa avem viata mai usoara. :shock:

tokosa

#52 Mesaj de tokosa »

Excelent-excelent-excelent tot asa
Nagyonjo-nagyonjo-nagyonjo, csak igy tovabb.

hamzam

#53 Mesaj de hamzam »

:D Super!!! O idee minunata!!! de cand o asteptam!!! Va multumesc in numele meu si al altor contabili pe care ii cunosc si care asteapta cu nerabdare programul integrat. Ne-ar usura mult viata de contabil, altfel atat de incercata... Spor la treaba! Recunostinta noastra e mare!!! Cristina

maryo

#54 Mesaj de maryo »

... care vor fi preturile ? .... vreau sa platesc

:D
"Numai 2 lucruri sunt infinite: universul shi prostia omeneask ! Shi pentru univers nu bag mana-n foc ..." Albert Einstein

pascug

versiunea integrata

#55 Mesaj de pascug »

Am achizitionat numai saga c, la exipirarea contractului ma pot abona la versiunea integrata probabil. Pot si mai repede?

grigoriug

Re: Versiunea integrata

#56 Mesaj de grigoriug »

Administrator scrie:Dorim ca de la 1 ianuarie 2007 sa introducem o versiune integrata a programelor SAGA C. si SAGA S.. Acesta va contine, evident, toate functionalitatile din cele doua programe. De asemenea, se vor putea transfera automat datele din cele doua programe in cel integrat.
Avem in vedere ca acest program sa contina doua metode de activare: una pentru versiunea integrata si una numai pentru partea corespunzatoare lui SAGA C.. Practic, pentru cei care folosesc numai SAGA C., situatia va ramane neschimbata. Aproape sigur, preturile vor ramane la acelasi nivel.

Ca urmare a acestui lucru, este posibil ca:
1. Sa se renunte la actualizarea programelor SAGA S..
2. Dimensiunea programului de instalare va creste cu aproximativ 20%.
3. Oarecum legat de aceasta schimbare, durata abonamentului va fi de 1 an.
4. In perioada in care va avea loc inlocuirea programului (ianuarie-februarie 2007), probabil ca, din cauza transferurilor si modificarilor din program, cererile de asistenta sa fie foarte mari. Mai exact, este posibil sa fim mai greu de prins la telefon.

Astept pareri despre cu privire la aceste lucruri.
:lol: :lol:

grigoriug

#57 Mesaj de grigoriug »

[quote="Administrator"]Dorim ca de la 1 ianuarie 2007 sa introducem o versiune integrata a programelor SAGA C. si SAGA S.. Acesta va contine, evident, toate functionalitatile din cele doua programe. De asemenea, se vor putea transfera automat datele din cele doua programe in cel integrat.
Avem in vedere ca acest program sa contina doua metode de activare: una pentru versiunea integrata si una numai pentru partea corespunzatoare lui SAGA C.. Practic, pentru cei care folosesc numai SAGA C., situatia va ramane neschimbata. Aproape sigur, preturile vor ramane la acelasi nivel.

Ca urmare a acestui lucru, este posibil ca:
1. Sa se renunte la actualizarea programelor SAGA S..
2. Dimensiunea programului de instalare va creste cu aproximativ 20%.
3. Oarecum legat de aceasta schimbare, durata abonamentului va fi de 1 an.
4. In perioada in care va avea loc inlocuirea programului (ianuarie-februarie 2007), probabil ca, din cauza transferurilor si modificarilor din program, cererile de asistenta sa fie foarte mari. Mai exact, este posibil sa fim mai greu de prins la telefon.

Astept pareri despre cu privire la aceste lucruri.[/quote] :lol: :lol:

popai

#58 Mesaj de popai »

de acord cu versiunea integrata
acum problema noastra :
abonamentul nostru expira pe 7 ianuarie , daca platim abonamentul acum avem discount , dar la ce facem noi abonament la saga c + s sau la saga integrat ?

darneam

#59 Mesaj de darneam »

Da, dorim integrarea celor două programe. Uşurează munca contabilului în înregistrarea documentelor.
Pentru o firmă de comerţ cu ridicata estre perfect.
Aşteptăm varianta integrată cu instrucţiunile clare de preluare date de pe Saga C şi Saga S.

Cu respect,
Administrator,
Cornel Lefter

ardeleann

Versiunea integrata

#60 Mesaj de ardeleann »

Salut aparitia versiunii SAGA integrata...sunt curios ce noutati aduce...descarc acum inainte de "integrarea in UE" ca sa pot face "evaluarea"...

LA MULTI ANI tuturor...sa va distrati BINE

Scrie răspuns