Completează pe siteul ANAF o sesizare legată de salariații respectivi. Și motivează că ți se cer documente fără ca în codul de procedură fiscală, pentru solicitarea certificatului de atestare fiscală, să fie prevăzute.
Dacă ai sume plătite în plus ți se dă certificat pe zero. Nu se poate refuza eliberarea certificatului.
declaratia 010
Re: declaratia 010
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
- balteanuc692
Si eu ca toti... daca am rezolvat-o acum... nu imi mai trebuie
Dar cu siguranta daca mai trec prin asa ceva, voi face o sesizare.

Buna ,
O societate comerciala platitoare de TVA trimestriala are o angajata in concediu crestere copil pt 2 ani iar al 2-lea angajat este asociatul societatii
Angajata fiind in concediu crestere copil nu mai apare pe statul de plata iar asociatul nu este angajat al s.c. el aparand doar in actele de constituire a firmei.
Intrebarea mea este as putea depuna 010 pentru ca socitate nu mai are salariati pe statul de plata?
O societate comerciala platitoare de TVA trimestriala are o angajata in concediu crestere copil pt 2 ani iar al 2-lea angajat este asociatul societatii
Angajata fiind in concediu crestere copil nu mai apare pe statul de plata iar asociatul nu este angajat al s.c. el aparand doar in actele de constituire a firmei.
Intrebarea mea este as putea depuna 010 pentru ca socitate nu mai are salariati pe statul de plata?
Decl 112 trebuie sa o depui cu ,contributii 0 si suspendarea o treci la suspendari (unde sint cm)si o sa apara pe stat fara salar.