BILANT LA 31.12.2007
bilant la 31.12.2007
la notar nu, fisc nu. ar fi suficient, poate, in nr./data la mandant...
-
Re: bilant 31.12.2007
Vreau si eu sa intreb ceva ,va rog daca ma puteti lamuri!Doamna de la finante mi-a zis ca nu imi mai primeste bilanturile decat semnate de un expert!Mentionez ca sunt contabil autorizat cu studii medii,sunt studenta la contabilitate si informatica de gestiune si sunt angajata la societate cu norma inreaga si la alte 2 cu program de 2 ore!Imi puteti spuneti spune va rog daca pot sa semnez bilanturile?Va multumesc mult!fartana739 scrie:Lamuriti-ma va rog si pe mine. Doamna de la finante a spus ca bilantul tb semnat de un expert. Eu daca sunt angajata pe firma cu norma de 2ore avand facultatea de stiinte economice nu pot totusi sa semnez bilantul?
Va multumesc.
bilant la 31.12.2007
nu puteti semna bilantul. numai expertul pe baza unui contract de prestari servicii si economistul in baza unor forme care inca se cauta.
-
Re: bilant la 31.12.2007
Nu pot semna pana imi termin facultatea?Sau daca aduc adeverinta ca sunt studenta la o facultate de specialitate si am si destula vechime?badoid354 scrie:nu puteti semna bilantul. numai expertul pe baza unui contract de prestari servicii si economistul in baza unor forme care inca se cauta.

bilant la 31.12.2007
nu, nu, se cere absolvent "studii superioare economice"
bilant la 31.12.2007
nu se cere nimic. se ia de legal totul. fara dovezi la depunere.
bilant la 31.12.2007
problema e dupa. si in masina te poti urca si sa-i dai viteza, fara permis. ce se poate intampla dupa?
bilant la 31.12.2007
pai asa, de ce mai semneaza si administratorul?
bilant la 31.12.2007
mai responsabil juridic este cel din dreapta pt bilant contabil (sit.fin.anuale)
bilant la 31.12.2007
daca intocmeste mai si gandeste
lege contab art.10
(4) Răspunderea pentru aplicarea necorespunzătoare a reglementărilor contabile revine directorului economic, contabilului-şef sau altei persoane împuternicite să îndeplinească această funcţie, împreună cu personalul din subordine. În cazul în care contabilitatea este condusă pe bază de contract de prestări de servicii, încheiat cu persoane fizice sau juridice, autorizate potrivit legii, membre ale Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, răspunderea pentru conducerea contabilităţii revine acestora, potrivit legii şi prevederilor contractuale
lege contab art.10
(4) Răspunderea pentru aplicarea necorespunzătoare a reglementărilor contabile revine directorului economic, contabilului-şef sau altei persoane împuternicite să îndeplinească această funcţie, împreună cu personalul din subordine. În cazul în care contabilitatea este condusă pe bază de contract de prestări de servicii, încheiat cu persoane fizice sau juridice, autorizate potrivit legii, membre ale Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, răspunderea pentru conducerea contabilităţii revine acestora, potrivit legii şi prevederilor contractuale