E-factura
Re: E-factura
Am si eu o intrebare: ce faceti daca aveti o factura de la un furnizor si nu o regasiti in e-factura? Adica furnizorul nu a incarcat-o in sistem? Iar furnizorul e unul de genul REWE, sau LIDL, si nu stii cu cine sa vorbesti?
Pentru TaranG850
O inregistrezi manual ca si pana acum, mai are timp pana pe 31.03.2024.
O inregistrezi manual ca si pana acum, mai are timp pana pe 31.03.2024.
Buna ziua,
Ne-ar fi mai usor daca in momentul transmiterii facturilor prin sistemul e-factura , pe factura sa apara si indexul de incarcare.
Multumesc
Ne-ar fi mai usor daca in momentul transmiterii facturilor prin sistemul e-factura , pe factura sa apara si indexul de incarcare.
Multumesc
Cele emise si transmise din F.GO la tiparire au pe ele si indexul de incarcare in SPV, deci asteptam si rugam ca si saga sa faca posibil acest lucru.
Pana acum asa am facut, dar nu stiu ce ma fac dupa 1 aprilie

Pentru TaranG850
Dupa 1 aprilie furnizorul va primii amenda, tu doar din iulie vei avea probleme.
Acum ce solutii vei avea impotriva furnizorului, nu stiu ce sa zic, ramane sa ii soliciti index pe factura.
Dupa 1 aprilie furnizorul va primii amenda, tu doar din iulie vei avea probleme.
Acum ce solutii vei avea impotriva furnizorului, nu stiu ce sa zic, ramane sa ii soliciti index pe factura.