@florescud : Valentina a ridicat problema proiectului de modificare a legii conta la fiecare intalnire si/ sau convorbire telefonica ulterioara pe care a avut-o atat cu unele autoritati cat si cu unele pers. ce pot influienta decizia in acest caz. Ca nu te-a informat pe tine personal (tz,tz,tz) sau nu a scris
totul pe forum, asta nu inseamna ca nu si-a adus o contributie notabila, ceea ce nu se poate spune nicicum despre tine, de ex..
Ce-ti mai place sa manjesti ...
@patrucai : MINTI in ceea ce priveste libertatea de expresie, respectiv maniera de moderare pe conta.ro !! profiti de faptul ca cei de aici poate nu au timp sa citeasca totul acolo si minti !! SA-TI FIE RUSINE !!
iar daca tu crezi cu adevarat ce spui, atunci e si mai grav pt tine ... mania persecutiei e de rau !
127 posturi ale tale scrise in 3 saptamani dovedesc ca ai avut toata libertatea de exprimare dorita, pana cand nu ai comis-o grosolan, in ciuda avertizarilor primite.
si inca ceva :
* comparatia dintre tine si Lexus nu te avantajeaza !
* sincer iti multumesc ca ramai aici cu samanta de scandal si cu
marea ta obsesie priv. Ceccar, fiindca dincolo ni s-a cam luat ... ca deh, chiar ai o problema cu simtul masurii
* cand lucrezi in echipa si unul se duce pe aratura, de capul lui, doar ca sa iasa in evidenta/ca asa crede el ca e bine/asa vrea pipota lui, atunci se duce dracului toata munca echipei. de asta nu te-am dorit membru fondator in APEC si, ca urmare,
ai luat foc !!
asta e motivul real, oameni buni, de la asta s-a rupt filmul cu dl. Patrucai ... ca sa stiti si voi !
* ti se potriveste perfect proverbul "branza buna in burduf de caine" si e MARE PACAT ca nu te poti controla mai bine !!
acestea fiind spuse,
va invit pe conta.ro, la "subiectul lunii", daca doriti sa va convingeti de adevarul spuselor mele, numai ca acolo sunt vreo 3 topice active - create pe teme punctuale, in loc de unul singur la gramada - cum aveti voi aici.
doar lectura lor va va arata ca am incercat pe cat posibil sa mentinem profilul fiecaruia, chiar si mutand posturi de la un topic la altul, in fct de tema tratata in mesaj si de "bunavointa" cu care se posta la topicul corespunzator.
o zi buna.