REVISAL - noua versiune
Re: REVISAL - noua versiune
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... 039#p97039
tot pe blog Saga, Tomac a avut rabdare si a strans cateva din cele mai dese erori, precum si modalitati de rezolvare a lor.
tot pe blog Saga, Tomac a avut rabdare si a strans cateva din cele mai dese erori, precum si modalitati de rezolvare a lor.
si eu am avut cateva firme la care nu m-am putut loga pe server 500 , doar pe cel vechi 161.
Solutia data de cei de la TeamNet: mergeti si depuneti la ghiseu pe discheta
Solutia data de cei de la TeamNet: mergeti si depuneti la ghiseu pe discheta

firma are angajati din .......2006 , nu este firma noua , chiar nu stiu.
Pe 01.08 am trimis un revisal ca le am pe toate salvate in temp .
Pe 01.08 am trimis un revisal ca le am pe toate salvate in temp .
Never say never !
1. https://reges.inspectiamuncii.ro/Cont/A ... riRegistre
sau
2. https://reges.inspectiamuncii.ro:4443/pls/apex/f?p=99
(Adresa 1 e cea corecta)
(desi...nu cred ca e cazul de adresa eronata)
sau
2. https://reges.inspectiamuncii.ro:4443/pls/apex/f?p=99
(Adresa 1 e cea corecta)
(desi...nu cred ca e cazul de adresa eronata)
Și degeaba. Nu citește nimeni sau nu înțelege ceea ce am scris, caz în care încep să cred că m-am tâmpit și nu mai știu explica.eugen01 scrie:pe blog Saga, Tomac a avut rabdare si a strans cateva din cele mai dese erori, precum si modalitati de rezolvare a lor.
Mai clar decât am postat acolo nu am cum să fiu decât să fac eu ce e de făcut sau să mă exprim prin "viu grai" să zic așa :

Mă bătea gândul să-mi postez numărul de telefon la un moment dat, dar nu e nevoie. Am avut deja surpriza, plăcută, ca un utilizator al forumului, ce nu mă cunoștea personal, să mă sune la un moment dat, deci nu e nevoie să-l postez

Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Atunci conform solutie Tem net, confirmata mai sus, precum si in alte comentarii..ne inarmam cu disketa si...la drum.
Imi pare rau daca aveti impresia ca nu am citit ce ati scris acolo , chiar cu foarte mare atentie , cand ati facut comentariu am crezut ca sunt tuta si nu am citit bine , am lasat testul de evaluare al copilului , si am recitit , ca poate acolo era solutia , dar am inteles ca singura solutie sa merg la itm la ghiseu . Am inteles , va multumesc
Never say never !
Tomac>
Pentru mine, opiniile expuse (orice opinie, despre orice subiect!) sunt o baza solida, constanta la care pot si eu sa ma raportez eu fiind...o variabila.Sunt de parere ca multi utilizatori ai forumului interpreteaza eronat, rostul forumului...adica se considera ca e un site unde se raspunde on-line, la orice problema si oricand...eventual si cat mai repede.Nu mai avem rabdare sa mai citim.In fine deci problema e la noi, cei in cautare de informatii, explicatii, nu la cei care isi fac timp, si au rabdare sa le impartaseasca....
Pentru mine, opiniile expuse (orice opinie, despre orice subiect!) sunt o baza solida, constanta la care pot si eu sa ma raportez eu fiind...o variabila.Sunt de parere ca multi utilizatori ai forumului interpreteaza eronat, rostul forumului...adica se considera ca e un site unde se raspunde on-line, la orice problema si oricand...eventual si cat mai repede.Nu mai avem rabdare sa mai citim.In fine deci problema e la noi, cei in cautare de informatii, explicatii, nu la cei care isi fac timp, si au rabdare sa le impartaseasca....
stire>
Raspunsul lui Tomac nu vi se adreseaza personal.Daca luati la citit, toate topicurile despre Revisal, veti intelege.
Raspunsul lui Tomac nu vi se adreseaza personal.Daca luati la citit, toate topicurile despre Revisal, veti intelege.
pai atunci o solutie, ar fi ca prin intermediul forumului, sa existe optiunea de "Raspuns verbal"..adica...nu letrictomac scrie: sau să mă exprim prin "viu grai" să zic așa

Referitor la aparitia "intarziata" a numarului de incarcare am primit urmatorul raspuns de la cei de la Team Net:

Deci asteapta "cateva ore" pentru un numar de incarcare pentru a trece pe contract, pana atunci inviti angajatul la o cina, bere sau altele.Pentru a evita supraincarcarea serverului de depunere, fisierele care nu sunt procesate instant se salveaza in mod automat intr-o coada si sunt procesate pe masura ce serverul permite acest lucru.
Mesajul pe care aplicatia il transmite utilizatorilor este:
„Fisierul a fost salvat si urmeaza a fi procesat.Va rugam verificati Raport Preluari pentru a vizualiza rezultatul incarcarii”.
Acest lucru apare cand fisierul nu se incarca instant tocmai din cauza incarcarii mentionate mai devreme.
Mesajul nu este unul de eroare, ci doar informeaza utilizatorul ca fisierul a fost salvat si va fi procesat.
De altfel dupa procesarea fisierului data si ora incarcarii sunt cele ale salvarii initiale.
Recomandam utilizatorilor care primesc aceasta notificare sa verifice incarcarea in cateva ore de la primirea acelui mesaj.

am trimis 2 raportari intr-o zi, si la ultima nu am vazut acel nr. In dimineata urmatoare era acolo, eram pregatit sa o refac, dar nu mai era necesar. 

Asigurarea de locuinte este obligatorie. Pentru cei interesati de asigurari de orice fel sau de colaborare, ma puteti contacta.
-
Am si eu o problema...
In ianuarie 2008 la unul dintre angajati i s-a facut act aditional pentru a i se modifica durata contractului din determinata in nedeterminata.
S-a depus actul aditional la ITM, si acum cand am facut importul din versiunea veche de revisal in cea noua, am observat ca acel act aditional nu a fost operat in revisal, a fost depus la ITM si atat. Conf ctontractului era angajat pe o perioada determinata de 2 luni (06.11.2007 - 06.01.2008), acum pt ca nu s-a operat actul aditional in revisal atunci inseamna ca i s-a incheiat contractul , desi el este incontinuare angajat al societatii.
Ce pot face? Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un sfat!!!
In ianuarie 2008 la unul dintre angajati i s-a facut act aditional pentru a i se modifica durata contractului din determinata in nedeterminata.
S-a depus actul aditional la ITM, si acum cand am facut importul din versiunea veche de revisal in cea noua, am observat ca acel act aditional nu a fost operat in revisal, a fost depus la ITM si atat. Conf ctontractului era angajat pe o perioada determinata de 2 luni (06.11.2007 - 06.01.2008), acum pt ca nu s-a operat actul aditional in revisal atunci inseamna ca i s-a incheiat contractul , desi el este incontinuare angajat al societatii.
Ce pot face? Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un sfat!!!