Economisti, ni se pregateste ceva!!! Ceva rau , normal !

Scrie răspuns
balazse

Re: Economisti, ni se pregateste ceva!!! Ceva rau , normal !

#511 Mesaj de balazse »

Buna intrebare.
Totusi ce inseamna "calificare/specializare/perfecţionare în domeniul resurselor umane"?
Curs efectuat de ITM, master in managementul resurselor umane sau ce?

ferenta

#512 Mesaj de ferenta »

Păi tot e plin în România de ''camere'', ''corpuri'' :) și alte organisme profesionale care mai de care mai fițoase, așa că se vor fabrica acte normative probabil și în domeniul de resurse umane, cu CAEN, examene, autorizații, cotizații...și bineînțeles TAXE de la noi cei care nu ne vom descurca cu revisal-ul și problemele de personal și vom fi nevoiți să externalizăm aceste servicii!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

septimiuv

#513 Mesaj de septimiuv »

balazse scrie:Buna intrebare.
Totusi ce inseamna "calificare/specializare/perfecţionare în domeniul resurselor umane"?
Curs efectuat de ITM, master in managementul resurselor umane sau ce?
cred ca se refera la cursuri la finalul carora iti dau diploma de inspector resurse umane

balazse

#514 Mesaj de balazse »

Parca si vad ca 80% dintre fostii angajati de la ITM vor face PFA, II sau SRL si vor presta acele servicii, iar daca nu vei apela la acele firme "de pe lista" care precis va fi afisat la ITM, te poti astepta in orice moment de control sau chiar la mai multe.
Pana la urma este un transfer angajati din sectorul public in sectorul privat.

butnarur

#515 Mesaj de butnarur »

hmm...eu am curs facut la ITM, iar pe diploma scrie: "Inspector Relatii de munca" :roll: ... fereasca sfantul sa nu-l accepte, ca ma duc si le dau cu diploma in cap :x
Îmi iubesc ţara atunci când nu mă uit la televizor şi când nu merg pe stradă. (Octavian Paler)

septimiuv

#516 Mesaj de septimiuv »

ai si diploma pentru operare pc? ca parca cere si d'asta 8)

butnarur

#517 Mesaj de butnarur »

am si pt operator pc... :lol:
oricum, proiectul este" binevenit", mai ales pt patroni, cand 'or auzi ca mai tb dati bani si pt asta.... :shock:
Îmi iubesc ţara atunci când nu mă uit la televizor şi când nu merg pe stradă. (Octavian Paler)

balazse

#518 Mesaj de balazse »

Si pana acum un contabil era multifunctional, dar acum deja ii prea mult.
Pana acum trebuia sa fim contabil, consultant fiscal, in unele cazuri jurist, inginer, secretar, sofer etc. acum deja sa fii si "inspector resurse umane" (de parca fara hartia respectiva nu tot noi am fi facut munca altora).

andreic584

#519 Mesaj de andreic584 »

oare care vor fi preturile daca vom face contracte cu domniile lor
cred ca ar fi bine sa luam atitudine cu o petitie cu ceva , acum este momentul ca acesta aberatie sa ramana in faza de proiect
voi ce parere aveti

balazse

#520 Mesaj de balazse »

Aici pe site vei gasi buton pentru "sugestii si propuneri":
http://www.mmuncii.ro/ro/proiecte-in-de ... -view.html
Acum sincer nu stiu daca exista dezbatere si din partea noastra, sau ei fac proiectul si il si dezbat intre ei.
Oricum eu am trimis un mail. :mrgreen:

tamasanuc

#521 Mesaj de tamasanuc »

Ii doare'n c.. de parerea noastra . Nu dezbat nici macar intre ei . Cam cate proiecte de'ale incompetentilor astora au ramas in stadiul de proiect ?!?! :evil: :evil: :evil:

balazse

#522 Mesaj de balazse »

Pai nu sunt incompetenti. Acum au o "parghie" de a transfera din sectorul public in sectorul privat niste oameni.
Ceea ce nu inteleg de ce am eu nevoie de calificare in resurse umane pentru a introduce niste date intr-un program de pe o hartie. Sa aiba calificare care intocmeste documentul si semneaza.

andreic584

#523 Mesaj de andreic584 »

nu mai platim comisione la ITM , vom plati acum contracte de prestarii servicii , numai " facilitati" pentru sectorul privat .

florescud

#524 Mesaj de florescud »

Adica pana acum eram buni sa inregistram in revisal,sau in alt program(saga) contractele de munca si alte modificari la acestea,fara inalte calificari,in plus tinem evidenta salariilor,concediilor de toate felurile,tot ce tine de salariati,si ,deodata nu se mai poate!Nu suntem calificati....Doamne,nici nu merita sa ne pierdem energia cu asemenea aberatii.Eu,una,nu am de gand sa fac nimic altceva decat am facut si pana acum si sa-mi dovedeasca ei ca nu este corect modul de completare etc.Iar daca vin cu amenda,le-o contest ,nu semnez proces verbal,sau semnez cu obiectiuni si uite asa nu le voi da satisfactie!
PS Credeam ca n-o sa mai fie nevoie sa scriu pe acest topic,care m-a ''consumat '' :lol: destul de mult la vremea lui...

mehedintib

#525 Mesaj de mehedintib »

Sa ne amintim ca BOTIS ( Ioan si Nelu ) s-a numarat printre initiatorii modificarilor la legea contabilitatii alaturi de alti " competenti " gen Ialomitianu iar astazi sint ministrii. Acu' un an organizau "compartimentul financiar-contabil" - acum organizeaza" compartimentul resurse umane".

Scrie răspuns