REVISAL - noua versiune
Re: REVISAL - noua versiune
păi dacă sunt erori nu se generează .RVS şi trebuie intrat în Saga şi corectate(dacă le faceţi în Saga.) apoi reluaţi procedura.
până nu e ok şi ==> .RVS din programul ITM nu pute'i transmite c[ nu aveţi ce.
până nu e ok şi ==> .RVS din programul ITM nu pute'i transmite c[ nu aveţi ce.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Pentru BolbaI
Scuze, dar nu ai mentionat ca ai probleme la validarea fisierului XML.
Scuze, dar nu ai mentionat ca ai probleme la validarea fisierului XML.
Am postat un mesaj la pagina 33 a acestui topic. Cei de la Saga inca nu au rezolvat problema si vreau sa trimit revisalul din Saga, nu a trimis nimeni din Bucuresti revisalul facut cu Saga, avand angajati din Bucuresti? Cum a aparut in raport salariat adresa salariatului? la localitate nu apare Bucuresti ci sectorul. Problema e de la Saga, nu are nicio legatura cu revisalul de la ITM. Multumesc.
Faptul că raportul listat are informații eronate, poate fi de la existența unor date eronate în istoricul salariatului sau, în unele cazuri, așa cum s-a mai discutat, de la program. Însă doar raportul este eronat nu și datele ce se tranmit la ITM. Pentru a verifica, este suficient să generați fișierul XML din saga, să-l deschideți cu notepad și să căutați CNP-ul salariatului. Înainte de tagul <cnp> veți găsi adresa persoanei. Dacă acolo este corect, datele ce se transmit la ITM sunt corecte.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Pentru ciobanum
Eu am trimis revisal cu angajati din Bucuresti. Este adevarat ca nu apare orasul apare sectorul, nu e chiar ok dar poate remediaza aceasta problema. E clar ca e vorba de Bucuresti caci e singurul oras care are sectoare dar.......
Am avut si control pe noul revisal.
Eu am trimis revisal cu angajati din Bucuresti. Este adevarat ca nu apare orasul apare sectorul, nu e chiar ok dar poate remediaza aceasta problema. E clar ca e vorba de Bucuresti caci e singurul oras care are sectoare dar.......
Am avut si control pe noul revisal.
-
Eu am o problema cu sporurile. Unde apar acestea in revisalul din saga?
ghineae609 scrie: Am avut si control pe noul revisal.
si cum s-a finalizat ? la ce s-au uitat ? zi -ne si noua sa stim la ce sa ne asteptam

-
Va zic, dar poate ma lamureste si pe mine cineva cum e cu sporuriel ca tutorialul acela nu m-a lamurit. Stiu cum sa setez in rubrica salarii, am adaugat sporul salariatilor dar nu il vad cand intru pe revisal...........
-
A fost un control tematic pentru identificare munciifara forme legale, pentru verificare revisal conform hg 500/2011 si pentru verificare cim si evidenta orelor de munca.
A fost ok dar mi-au spus ca ar fi bine sa transmit in revisal toate sporurile, recunosc ca nu am transmis sporul de weekend caci nu e permanent dar mi-au recomandat sa il transmit de acum.
Verfica transmiterea in revisal a cim, decizia si cererea de incetare. Practic ii intereseaza daca ai intarzieri.
Pentru cei care isi fac griji ca au inregistrat cim pe vechiul program, este ok, nu-i intereseaza, important este sa il inregistrati.
Eu am trecut in noul program dupa 1 septembrie si pana atunci am inregistrat 6 incetari si 7 angajari in vechiul revisal. A fost ok, au zis ca putem sa facem asta pana la expirarea termenului (din cate stiu eu este parca 30 oct).
Mare grija, daca aveti cim dublate in vechiul program, vi le trece si in noul program dar cu date diferite, in sensul ca, la noi cand s-a facut o incetare in programul vechi s-a dublat cim si aparea odata incetat si oadata activ. Cand s-a transmis baza de date s-a transmis si cim incetat. Toate bune si frumoase dar data inregistrarii incetarii nu era cea reala, ci aparea ca l-am fi inregistrat cu doua zile intarziere....
I-am explicat doamnei ca noi am facut incetarea in vechiul program, a inteles, a fost draguta si a verificat si acolo. Asa s-a convins ca noi inregistrasem la timp si ca de fapt din program aparea eroarea....
A fost ok dar mi-au spus ca ar fi bine sa transmit in revisal toate sporurile, recunosc ca nu am transmis sporul de weekend caci nu e permanent dar mi-au recomandat sa il transmit de acum.
Verfica transmiterea in revisal a cim, decizia si cererea de incetare. Practic ii intereseaza daca ai intarzieri.
Pentru cei care isi fac griji ca au inregistrat cim pe vechiul program, este ok, nu-i intereseaza, important este sa il inregistrati.
Eu am trecut in noul program dupa 1 septembrie si pana atunci am inregistrat 6 incetari si 7 angajari in vechiul revisal. A fost ok, au zis ca putem sa facem asta pana la expirarea termenului (din cate stiu eu este parca 30 oct).
Mare grija, daca aveti cim dublate in vechiul program, vi le trece si in noul program dar cu date diferite, in sensul ca, la noi cand s-a facut o incetare in programul vechi s-a dublat cim si aparea odata incetat si oadata activ. Cand s-a transmis baza de date s-a transmis si cim incetat. Toate bune si frumoase dar data inregistrarii incetarii nu era cea reala, ci aparea ca l-am fi inregistrat cu doua zile intarziere....
I-am explicat doamnei ca noi am facut incetarea in vechiul program, a inteles, a fost draguta si a verificat si acolo. Asa s-a convins ca noi inregistrasem la timp si ca de fapt din program aparea eroarea....
ghineae , multumim frumos de informatii . Ne-ai mai linistit oarecum , ca dracu' nu e asa chiar asa de negru 

Ăștia nu mai știu ce vor. Sporurile ce se trec în revisal, conform specificațiilor date de ei, sunt acele sporuri ce: sunt prevăzute în mod expres în contractul de muncă și au caracter permanent.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Tomac, ai dreptate, asa stiam si eu, dar...........acum spun ca trebuie sa trecem toate sporurile din stat.
daaa si dupa aia vin altii si zic de ce le-am trecut
...ca asa is ciudatii astia de la ITM 
nu-i multumesti niciodata ...

nu-i multumesti niciodata ...
-

Am incercat sa incarc un fisier si imi da eroare caci adresa este modificata si ma trimite la ghiseu

Nu pot sa cred!!!!! Aveam si un contract de incetat

Pot sa trimit pe vechiul program fisierul xml din saga? Mentionez ca acesta include toate detaliile caci am actualizat programul ca sa pot trimite in noul revisal.
1.Despre adresa sector 1
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... &start=120
2.Transmiterea conform HG 161 nu inseamna ca transmitem fisier xml.Se transmite tot fisier RVS (validat cu R 500) doar ca, nu o sa se transmita/prelua campurile cu salarii si sporuri.
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... &start=120
2.Transmiterea conform HG 161 nu inseamna ca transmitem fisier xml.Se transmite tot fisier RVS (validat cu R 500) doar ca, nu o sa se transmita/prelua campurile cu salarii si sporuri.