REVISAL - noua versiune

Scrie răspuns
septimiuv

Re: REVISAL - noua versiune

#556 Mesaj de septimiuv »

nu astea, celelalte care sunt aceleasi in fiecare luna
pentru astea poti sa ii dai prima in loc de spor si ai rezolvat, nu declari nimic

gramac921

#557 Mesaj de gramac921 »

si nu am probleme cu cei de la ITM daca nu trec pe statul de plata sporul de noapte , la rubrica "Ore noapte/Lei" si il voi trece ca si premii ?

septimiuv

#558 Mesaj de septimiuv »

depinde daca se prinde cineva ca ai lucrat noaptea :roll:

munteanud411

#559 Mesaj de munteanud411 »

septimiuv scrie:eu pur si simplu ...bla
In plus, muschii lor vrea sa vada negru pe alb si separat ca nu "exploatezi" personalul !
Si au prostul obicei de a veni in control si sambata si duminica !
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/

munteanud411

#560 Mesaj de munteanud411 »

La "Contracte"- "Corectie/Modificare"- ( nu am Rev deschis), verifica daca nu functioneaza optiunea de "Anulare"

IMPORTANT
Rev.500 preia contractele active la data transmiterii- Pana la 31 Octombrie te incadrezi in prevederile HG 500.
Recomandarea mea- Lasa inregistrarea asa cum este acum - cu ultimul salariu- si transmite-l.
Atentie ca va trebui sa pastrezi actul aditional prin care s-a modificat salariul !
Dan-

balazse

#561 Mesaj de balazse »

Nu s-a preluat salariul din programul vechi deoereace nu continea acest tip de informatii si de aceea s-a creat noul program, pentru a putea introduce mai multe informatii.
Eu zic sa stergi firma si sa faci din nou o preluare. La preluare la salariu ve trece 1.340 la data consemnarii 16.08.2011.
Dupa care mergi si faci modificare la contract si vei trece 2.774 cu data consemnarii 01.10.2011.
Butonul de modificare se utilizeaza pentru a inregistra o modificar si nu o corectie, pentru efectuarea corectiilor ai sectiune "corectie".

munteanud411

#562 Mesaj de munteanud411 »

Eu recomandam o solutie mai "simpla"!
Pasii corecti sunt cei indicati de balasz.Mai ales ca e vorba de un singur salariat!
Transmiti prima inregistare, aia cu 13..., dar nu uita sa transmiti si modificarea la salariul superior.
Pentru aceasta ultima modificare ai, daca nu ma insel, 20 de zile de la data modificarii.
Termenul de 20 de zile se implineste,PARCA, in ziua lucratoare anterioara termenului de 20 de zile !
Dan-

dragoin404

#563 Mesaj de dragoin404 »

Multumesc de sfaturi, am sters angajatorul si am preluat din nou. Acum este totul in regula.
Mai am o nelamurire. Daca nu am transmis d112 pentru luna septembrie, pot face modificare de salariu (de la 1340 la 2774) si la luna septembrie?
In cat timp de la data efectuarii modificarii de salariu (data in care se semneaza actul aditional) trebuie transmis la itm?

munteanud411

#564 Mesaj de munteanud411 »

Stimabil(e/a) !
CITITI HG 161 ! Cititi de 2 ori HG 500 !
Imprimati daca este cazul!
Cititi OMMFPS !
Raspunsurile noatre nu vor rezolva problemele dvs!
Solutia consta in studierea reglementarilor legale si in capacitatea dvs de a combina programele Guvernului cu programele informatice de aplicare!
Nu prea inteleg cum ati ajuns pe Forum la Saga!
Va voi ajuta incepand de maine , daca veti avea curajul sa va identificati!
Dan-

dragoin404

#565 Mesaj de dragoin404 »

munteanud411 scrie:Stimabil(e/a) !
CITITI HG 161 ! Cititi de 2 ori HG 500 !
Imprimati daca este cazul!
Cititi OMMFPS !
Raspunsurile noatre nu vor rezolva problemele dvs!
Solutia consta in studierea reglementarilor legale si in capacitatea dvs de a combina programele Guvernului cu programele informatice de aplicare!
Nu prea inteleg cum ati ajuns pe Forum la Saga!
Va voi ajuta incepand de maine , daca veti avea curajul sa va identificati!
Stimabil(e/a) !
Sunt curioasa in ce calitate va permiteti sa ma mustruluiti (sunteti cumva administrator al acestui forum?).
Eu personal am avut niste nelamuriri, iar o vorba din batrani spune ca: atunci cand ai o problema si trebuie sa iei o decizie, mai intreaba si alte persoane, iar daca parerea lor coincide cu a ta, inseamna ca ai luat decizia corecta.
Pe forum la Saga am ajuns asa cum ati ajuns si dumneavoastra, din dorinta de a ma informa, desi din mesajul dvs ma indoiesc - cred mai degraba ca stati la vanatoare, ca poate va mai descarcati frustarile cumva.
Mesajul meu nu v-a fost adresat personal (deci nu va simtiti obligat sa imi raspundeti maine) iar daca ati avut o zi proasta, nu este vina mea.
Cat despre curajul de a ma identifica, sa imi spuneti ce anume va intereseaza, ca poate asa veti avea zile mai frumoase si mai pasnice! :wink:
Va doresc o seara minunata si mai putina agresivitate verbala.
Nimeni nu s-a nascut invatat. Suntem aici sa ne ajutam, nu sa ne injunghiem.

eugen01

#566 Mesaj de eugen01 »

HG 500 art.4 alin.2 :
"(2) Orice modificare a elementelor prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. a), c)-g) se înregistrează în registru cel târziu în ziua lucrătoare anterioară împlinirii termenului de 20 de zile lucrătoare prevăzut la art. 17 alin. (5) din Legea nr. 53/2003, republicată."
L53/2003 art.17 alin.5 :
"(5) Orice modificare a unuia dintre elementele prevazute la alin. (3) in timpul executarii contractului individual de munca impune incheierea unui act aditional la contract, intr-un termen de 20 de zile lucratoare de la data aparitiei modificarii, cu exceptia situatiilor in care o asemenea modificare este prevazuta in mod expres de lege"
Concluzie (transmitere modificari ce nu sunt prevazute expres de lege) :
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... 336#p97336 (Balazse,Mie 28 Sept 2011; sau mai sigur pagina 34 a acestui topic)

dragoin404

#567 Mesaj de dragoin404 »

Multumesc de raspunsurile dumneavoastra, mi-au fost de un real ajutor.

ghermana313

#568 Mesaj de ghermana313 »

Lucrez Revisalul nou in SAGA.Versiunea 381 am inregistrat-o in 15.09.2011 Am lasat la data consemnari 15.09.2011 si am facut compectarile coloanelor ce se cereau in plus.Verificind istoricul salariatilor am observat ca la o salariata care este in crestere copil (din 01.06.2011 pana 29.03.2013 dupa acte ,insa eu am trecut 15.09.2011 pana 29.03.2011) nu apare nimic la intervalul vechime,desi ar trebui sa apara: nr contrat/data, functia, si intervalul de la 01.02.2007pana la data suspendari
La intervalul suspendare apare de doua ori.La un alt salariat nu apare nimic la intervalul vechime.Mentionez ca nu am transmis nici o data la ITM,Revisalul nou.Va rog sa ma ajutati cum pot face aceste modificari? Este obligatoriu ca sa soliciti o noua parola ? Eu am parola cu care am transmis Revisalul vechi.
rodicutza

galz845

#569 Mesaj de galz845 »

La suspendarea pt.crestere copil completezi data de inceput si de sfirsit a suspendarii, respectiv 01.06.2011-29.03.2013 cu stare contract "suspendat".. iti apare la raport salariat aceasta perioada de suspendare si nimic la interval vechime..la interval vechime va apare doar in 29.03.2013 cind trebuie sa modifici starea contract in "activ".
In istoric salariat poti sterge un rind care iti apare in plus..
Se poate transmite cu vechea parola la ITM.

ioni459

#570 Mesaj de ioni459 »

intrebare legata de modificarea codul COR :

functiile care se trec in Revisal conform COR-ul nou trebuie sa fie identice cu cele din contractul individual de munca?
intreb asta pt ca am situatia in care nu regasesc exact functia de exemplu director financiar (la entitatea noastra)
care este postul in CIM, iar in noul COR ar fi manager financiar.

multumesc

Scrie răspuns