se pot genera declaratiile 101 aferente anului 2009

cretum

#61 Mesaj de cretum »

Multumesc ptr. raspuns ,si asa am sa scriu si eu, vad ca sinteti mai informata(t) decit mine.

gherghelescur

#62 Mesaj de gherghelescur »

pana la urma daca vreau sa depun fara semnataura consultant fiscal mi-l primeste sau nu....

cei din bucuresti imi pot spune daca a depus cineva la sect 6 de ex?

faza e ca trebuie sa o depun pana pe 25.02 si consultantul fiscal la vroaim sa apelez e cam ocupat zilele astea (e si proaspat tatic) si nu cred ca reuseste sa mi-o verifice si sa mi-o semneze.

o sa incerc vineri sa o duc asa....

petriself

#63 Mesaj de petriself »

In legatura cu codul de bare "MARE" de pe decl.d.101, nu va faceti probleme, eu am fost ieri cu D.101 la Finante si a citit codul "cat ai zice peste". Asa ca stati linistiti ca e bun codul de bare chiar daca este mare pe aproape toata latimea paginii.
S-au mai modernizat si cei de la Finante.

septimiuv

#64 Mesaj de septimiuv »

inseamna ca pupezele de la ghiseu care nu vor sa primeasca declaratia facuta dupa modelul pdf-ului trebuie batute
am ajuns la concluzia ca cine face figuri trebuie batut, nu sunt o persoana violenta dar vad cu daca ai bun simt nu se intampla nimic, deci... bataie :twisted:

gherghelescur

#65 Mesaj de gherghelescur »

Petrisef, ai avut si viza consultantului fiscal?

unde ai depus 101?judet sau in buc?

danilevicis

#66 Mesaj de danilevicis »

septimiuv scrie: am ajuns la concluzia ca cine face figuri trebuie batut, :twisted:
:lol: :lol: :lol:
la fel ca si isterica profa, de aseara de la stiri, care a fost altoita de un politist? :D
http://observator.antena1.ro/social/S-a ... _4739.html
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

septimiuv

#67 Mesaj de septimiuv »

mai rau :twisted:

petriself

#68 Mesaj de petriself »

Am depus mai multe D.101 la Cluj, fara viza consultant fiscal pt. ca cifra de afaceri a fost sub 6,7 milioane lei.

gherghelescur

#69 Mesaj de gherghelescur »

deci pana la urma e valabila chestia cu cifra de afaceri ? o sa vad si eu vineri ca vreau sa depun la o societate mica , care saraca abia a supravietuit, asa ca sper sa mi-o primeasca fara viza consultantului fiscal.

oricum am inteles ca ei sunt obligati sa -ti primeasca indiferent cum 101 si ca ulterior vad daca mai trimti instiintari sa depui cu viza sau nu

bojesculc

#70 Mesaj de bojesculc »

Eu am depus toate declaratiile 101 la Tecuci si nici vorba de consultant fiscal.La noi nu se mai cere vizata.O zi buna

Scrie răspuns