se pot genera declaratiile 101 aferente anului 2009
-
pana la urma daca vreau sa depun fara semnataura consultant fiscal mi-l primeste sau nu....
cei din bucuresti imi pot spune daca a depus cineva la sect 6 de ex?
faza e ca trebuie sa o depun pana pe 25.02 si consultantul fiscal la vroaim sa apelez e cam ocupat zilele astea (e si proaspat tatic) si nu cred ca reuseste sa mi-o verifice si sa mi-o semneze.
o sa incerc vineri sa o duc asa....
cei din bucuresti imi pot spune daca a depus cineva la sect 6 de ex?
faza e ca trebuie sa o depun pana pe 25.02 si consultantul fiscal la vroaim sa apelez e cam ocupat zilele astea (e si proaspat tatic) si nu cred ca reuseste sa mi-o verifice si sa mi-o semneze.
o sa incerc vineri sa o duc asa....
-
- danilevicis
septimiuv scrie: am ajuns la concluzia ca cine face figuri trebuie batut,

la fel ca si isterica profa, de aseara de la stiri, care a fost altoita de un politist?

http://observator.antena1.ro/social/S-a ... _4739.html
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
-
deci pana la urma e valabila chestia cu cifra de afaceri ? o sa vad si eu vineri ca vreau sa depun la o societate mica , care saraca abia a supravietuit, asa ca sper sa mi-o primeasca fara viza consultantului fiscal.
oricum am inteles ca ei sunt obligati sa -ti primeasca indiferent cum 101 si ca ulterior vad daca mai trimti instiintari sa depui cu viza sau nu
oricum am inteles ca ei sunt obligati sa -ti primeasca indiferent cum 101 si ca ulterior vad daca mai trimti instiintari sa depui cu viza sau nu