o melodie preferata
- danilevicis
http://www.youtube.com/watch?v=rQxIst3DNH0
Melodia este "Hallelujah" si o canta The canadian tenor impreuna cu Celine Dion de data asta. Oprah a facut posibila minunea asta! Va rog sa ascultati! Este darul meu pentru voi de Sfanta Inviere a Domnului. Totodata va doresc tot binele din lume, sanatate si realizari profesionale!
Melodia este "Hallelujah" si o canta The canadian tenor impreuna cu Celine Dion de data asta. Oprah a facut posibila minunea asta! Va rog sa ascultati! Este darul meu pentru voi de Sfanta Inviere a Domnului. Totodata va doresc tot binele din lume, sanatate si realizari profesionale!
INX - Need you tonight
Joe Cocker - You can leave your hat on
(si cu asta gata..am terminat cu depresia de primavara!!!)
Joe Cocker - You can leave your hat on
(si cu asta gata..am terminat cu depresia de primavara!!!)
Ultima oară modificat Mie Mar 31, 2010 11:18 am de către eugen01, modificat 1 dată în total.
- fagarasa176
-
Mai dragilor sunteti beton ascult muzica si fac curatenie nici nu stiti ce bine ma simt -parca ati fi langa mine ,nu mai am nici o hartie pe birou gata cu ele pana dupa sarbatori -ceea ce va doresc si voua!
O saptamana cat mai luminata si UN PASTE FERICIT !!!!!!!!!va doresc din toata inima cu drag M.
O saptamana cat mai luminata si UN PASTE FERICIT !!!!!!!!!va doresc din toata inima cu drag M.

Nu stiu cum sta Sorinel cu Bilanturile, dar sta tare rau cu gusturile. Daca si Madona este o "frumusete" atunci.....

SI faptul ca acel clip este de la Sylvyu, m-a facut tandari. Nu ma asteptam la un asemenea regal........
Multumim CiobanuM pentru vorbele frumoase.
Un PASTE luminos si fericit.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!