declaratia 112
-
Re: declaratia 112
cum pot sa o copiez pe cd ,mai este necesar si verificare pe declaratia de la finante ? 

Iti iei un cd-writer (daca nu ai) si un cd si il inscriptionezi.
Ii drept ca merge mai greu decat copiatul pe discheta sau pe "stick", dar asta este.
Ii drept ca merge mai greu decat copiatul pe discheta sau pe "stick", dar asta este.
sau fuga repejor si cumpara un certificat digital si trimiti online 

- danilevicis
Aha. deci voi lista si eu pana la urma fata-verso. Interesant si ce spune paturcai, adica o salvare pe serverele de pe net. Dar.. totusi, nu pot pune datele firmei pe servere. prefer pe hard disk-ul extern.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
- fagarasa176
Trebuiesc re'introdusi coasiguratii iar la anexa D. CM+Coasigurati dau adaug dar nu ma lasa 

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Ti-e frica ca vor platii "spionii" contributiile?danilevicis scrie:.. totusi, nu pot pune datele firmei pe servere...
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
off topic>
draganm945>
mi-ati dat palpitatii !! L.P era/este avatarul folosit de S.N.(Admin) cand mai face un control inopinat !!!
draganm945>
mi-ati dat palpitatii !! L.P era/este avatarul folosit de S.N.(Admin) cand mai face un control inopinat !!!

de ce nu salvati fratilor pdful cu declaratia pe hard?
acum cum faceti cu 100 102 si 300?
A aparut Ordinul Min. Sanatatii 53/2011 in M. Oficial 85/02.02.2011 cu modelul Declaratiei inventar privind CCI. Bineinteles ca va fi in format electronic bine structurat 

1+1=3
sa o depuna cine e nebun
eu unu nu depun nimic daca ma trimit astia dupa atestare fiscala
eu unu nu depun nimic daca ma trimit astia dupa atestare fiscala
- danilevicis
Cam asa ceva...paturcai scrie:Ti-e frica ca vor platii "spionii" contributiile?danilevicis scrie:.. totusi, nu pot pune datele firmei pe servere...
Buna ideeaseptimiuv scrie:de ce nu salvati fratilor pdful cu declaratia pe hard?

Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
pana sa fie declaratiile online tineai bibliorafturile cu declaratii in mana ca pe o comoara?
- danilevicis
hai lasa, ca bibliorafturile sunt mari si voluminoase, cat o hala, dar un hard risti sa-l pierzi dupa 10 ani, ca e mic. Dar poate iau un seif
. Nu tii la gluma.... 

-
cum il inscriptionez ?draganm945 scrie:cum pot sa o copiez pe cd ,mai este necesar si verificare pe declaratia de la finante ?

Si acel ordin 53 nu reglementeaza problema recuperarii (recuperarilor) ??