Incearca mai pe seara ca este mai liber
Mă gândesc deja cu groază la ce dificultăți tehnice va întâmpina serverul lor de la 01.07.2011, când vom da cu toții năvală!Sau e mai bine dacă nu mă gândesc...chivuc scrie:Vreau sa trimit D 112 electronic si iata ce mesj primesc:
<< Ne cerem scuze, dar cererea dumneavoastra nu a putut fi indeplinita!
Momentan server-ul nostru se confrunta cu dificultati tehnice. Va rugam reveniti ulterior.
Transmiteti un email la adresa [email protected] in vederea identificarii problemei >>
Sa ne spui daca ai reusit.2. S-a introdus suport pentru incadrarea salariatilor pe filiale cu personalitate juridica. In acest sens, in ecranul "Configurare societati", pagina "Setari diverse", s-a introdus optiunea "Aceasta societate are filiale cu personalitate juridica". Daca se bifeaza aceasta optiune, in meniul "Fisiere" va aparea ecranul "Filiale". Dupa completarea filialelor existente, trebuie sa incadrati salariatii la acestea, cu coloana "Cod fiscal filiala" din ecranul "Salariati". Daca nu se completeaza nimic, programul va considera ca salariatul este incadrat la sediul principal. Optiunea este utila pentru generarea Declaratiei 112 si a fiselor fiscale.
Se trece in sectiunea F suma corespunzatoare impozitului pe salarii aferent sediilor secundare si depuneti declaratie initiala nu rectificativa am avut si eu aceeasi situatie.dogarescum scrie:nu am completat nimic la sectiunea F, am avut un punct de lucru, iar impozitul il declaram la punctul de lucru prin decl. 100, de la 1 ian nu am mai declarat nimic la sediile secundare decat la cel principal, am primit si o notificare in sensul asta, luna aceasta am avut surprinderea sa nu mi se valideze declaratia eroarea fiind ca nu am declarat sediul secundar, am facut o decl. rectificativa si mi-a spus sa fac initiala ca nu este valida prima depunere si sa platesc si amenda nici nu stiu ce sa fac.