concediu ingrijire copil

herganiec

Re: concediu ingrijire copil

#61 Mesaj de herganiec »

corect la Saga.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

balazse

#62 Mesaj de balazse »

Ar trebui luat in considerare si indemnizatia, care se introduce manual, deoarece programul nu are de unde sa stie ca exista o perioada anterioara acoperita.
Doar daca nu ar fi avut venituri anterior s-ar fi putut lua in calcul doar ultimele 3 luni, dupa parerea mea.

tigauc

#63 Mesaj de tigauc »

Unde as putea sa cer informatii despre acest subiect, oare la Casa de sanatate????Desi doamnele de acolo o sa ma repeada din prima...sunt convinsa.

tigauc

#64 Mesaj de tigauc »

Am sunat la Casa de sanatate, Bacau si au zis ca sunt 2 variante: 1. sa cer adeverinta cu indemnizatia, 2. sa merg pe stagiul de cotizare care il are angajata(3 luni jum), important e sa am minim 22 zile.Totusi legea spune ca stagiul minim de 22 zile se ia in calcul doar in doua cazuri:cm risc maternal si cm urgente, tbc, neoplazii, sida.Problema este ca la prima varianta cu indemnizatia, salariata are 1200 lei-indemnizatia calculata din cumul de functii, iar eu cum stiu cat din 1200 lei provine din norma intreaga si cat din norma partiala 2h, ca sa-i pot stabili baza de calcul corect???

balazse

#65 Mesaj de balazse »

Asa cum am spus mai sus trebuie sa iei in calcul indemnizatia o data ce a avut asa ceva.
Solitici o adeverinta de la unitatea ca ia platit indemnizatia.

grecus149

#66 Mesaj de grecus149 »

persoana aflata in concediu pt crestere copil,are contrctul de munca suspendat;ea apare in statul de plata pe o; SAGA a rezolvat acest lucru:mergi pe operatii -state plata-concedii - concedii odihna/concedii fara plata/suspendari-adaug-alegi concediu crestere copil.Chiar daca are contractul suspendat ea trebuie sa apara pe 0.

balazse

#67 Mesaj de balazse »

Pentru GrecuS149
TigauC facea referire la stagiu de cotizare si nu unde sa fie trecuta persoana in crestere copil.

gordesm495

#68 Mesaj de gordesm495 »

buna ziua,
Am si eu o persoana in ingrijire copil. Daca pana acum imi aparea pe stat si pe decl 112 acum la august nu mai imi apare este eroare din program?

balazse

#69 Mesaj de balazse »

Si totusi cum ai inregistrat intrarea in crestere copil? Ai completat perioada la "operatii" -> "state salarii" -> "concedii" -> "concedii de odihna/concedii fara plata/suspendari" -> ai adaugat o pozitie de "crestere copil 2ani/3ani"?

Scrie răspuns