concediu ingrijire copil
Re: concediu ingrijire copil
corect la Saga.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Ar trebui luat in considerare si indemnizatia, care se introduce manual, deoarece programul nu are de unde sa stie ca exista o perioada anterioara acoperita.
Doar daca nu ar fi avut venituri anterior s-ar fi putut lua in calcul doar ultimele 3 luni, dupa parerea mea.
Doar daca nu ar fi avut venituri anterior s-ar fi putut lua in calcul doar ultimele 3 luni, dupa parerea mea.
Unde as putea sa cer informatii despre acest subiect, oare la Casa de sanatate????Desi doamnele de acolo o sa ma repeada din prima...sunt convinsa.
Am sunat la Casa de sanatate, Bacau si au zis ca sunt 2 variante: 1. sa cer adeverinta cu indemnizatia, 2. sa merg pe stagiul de cotizare care il are angajata(3 luni jum), important e sa am minim 22 zile.Totusi legea spune ca stagiul minim de 22 zile se ia in calcul doar in doua cazuri:cm risc maternal si cm urgente, tbc, neoplazii, sida.Problema este ca la prima varianta cu indemnizatia, salariata are 1200 lei-indemnizatia calculata din cumul de functii, iar eu cum stiu cat din 1200 lei provine din norma intreaga si cat din norma partiala 2h, ca sa-i pot stabili baza de calcul corect???
Asa cum am spus mai sus trebuie sa iei in calcul indemnizatia o data ce a avut asa ceva.
Solitici o adeverinta de la unitatea ca ia platit indemnizatia.
Solitici o adeverinta de la unitatea ca ia platit indemnizatia.
persoana aflata in concediu pt crestere copil,are contrctul de munca suspendat;ea apare in statul de plata pe o; SAGA a rezolvat acest lucru:mergi pe operatii -state plata-concedii - concedii odihna/concedii fara plata/suspendari-adaug-alegi concediu crestere copil.Chiar daca are contractul suspendat ea trebuie sa apara pe 0.
Pentru GrecuS149
TigauC facea referire la stagiu de cotizare si nu unde sa fie trecuta persoana in crestere copil.
TigauC facea referire la stagiu de cotizare si nu unde sa fie trecuta persoana in crestere copil.
-
buna ziua,
Am si eu o persoana in ingrijire copil. Daca pana acum imi aparea pe stat si pe decl 112 acum la august nu mai imi apare este eroare din program?
Am si eu o persoana in ingrijire copil. Daca pana acum imi aparea pe stat si pe decl 112 acum la august nu mai imi apare este eroare din program?
Si totusi cum ai inregistrat intrarea in crestere copil? Ai completat perioada la "operatii" -> "state salarii" -> "concedii" -> "concedii de odihna/concedii fara plata/suspendari" -> ai adaugat o pozitie de "crestere copil 2ani/3ani"?