SOMAJ TEHNIC
-
Re: SOMAJ TEHNIC
Pai daca trebuie copiate manual de ce ne mai chinuim pe calculator? Hai sa le scriem cu creionul chimic pe hartie si le trimitem cu prastia!!!
Nu stiu de ce va enervati pe forum si nu pe aici.gov.ro Ei sunt cei care au pus la dispozitie pdf-uri de rah***
@lixandrus83 : Va inteleg frustrarea .. dar ce vina are echipa de la SAGA ? .. aia istetii cu "pdf-uri de rah***" sunt de vina ! .. ia-i p'aia la trei !
Păi pe ăia îi lua lixandrus83. Doar că a uitat să pună și un bolovan, să fie sigur că ajunge pachetul unde trebuie.
-
Nervii mei sunt pentru situatie. E pacat sa ne chinuim atat... Asteptam sa faca altii vaccin si noi bagam datele manual in niste amarate de pdf-uri... Se duce dracu lumea si noi completam formulare da-n p..ea...
Ultima oară modificat Mar Mai 05, 2020 10:14 am de către lixandrus507, modificat 1 dată în total.
De regula ma descurc cu orice nazbatie inventeaza guvernantii . Acum insa , indiferent cum am facut fisierele , la trimitere pe site aici.gov.ro imi da "eroare de trimitere " si nu -mi explica in niciun fel ce fel de eroare. V-ati intalnit poate cu asa ceva ? Multumesc !
Cred ca e o problema, am incercat sa mai depun si eu o cerere si tot asa am eroare de depunere. Am depus vreo 10 pana acum fara nicio eroare.
-
Eu am depus din greseala 2 cereri pentru aceeasi firma in zile diferite. Pe amandoua le-a luat de bune si mi-a dat cod de inregistrare. Am 2 coduri pentru aceeasi firma dar in 2 zile diferite. Ce se poate intampla? Multumesc!
Te vor suna
Pe mine m-au sunat ca am incarcat alta lista la o firma. Culmea e ca mi-au zis ca nu se poate redepune
))))))

-
Te va suna persoana care verifica documentele pt. acordarea banilor, am avut si eu situatia asta,vezi ce telefon ai trecut pe documente sa raspunda ,sigur nu o sa-ti dea banii de doua ori
-
Multumesc! Imi era teama sa nu creada ca vreau sa fac vreo frauda.
Eu am incercat sa transmit un somaj . Am completat un tabel de pe platforma lor am semnat a scanat in PDF si zice eruare in tabel. Ce e gresit?Multumesc
Buna ziua,
eu lucrez la o firma cu 70 angajati , si am avut in aprilie 2 saptamani de somaj tehnic.Salariile le platim de obicei in data de 10 a lunii urmatoare, si angajatorul meu ar vrea sa plateasca in 10 salariile chiar daca pana atunci nu incasez banii pe somaj.Eu nu am gasit nicaieri scris ca ar fi o problema sa platesti oamenilor salariile si apoi sa incasezi banii pe somaj.Credeti ca ar fi o problema? Multumesc
eu lucrez la o firma cu 70 angajati , si am avut in aprilie 2 saptamani de somaj tehnic.Salariile le platim de obicei in data de 10 a lunii urmatoare, si angajatorul meu ar vrea sa plateasca in 10 salariile chiar daca pana atunci nu incasez banii pe somaj.Eu nu am gasit nicaieri scris ca ar fi o problema sa platesti oamenilor salariile si apoi sa incasezi banii pe somaj.Credeti ca ar fi o problema? Multumesc
Nu cred ca e o problema. Am mai intalnit si eu situatia asta, la un client. L-am sfatuit sa dea un avans, jumatate din cat ar incasa de la somaj.
-
in situatia cand ai transmis ceva gresit si a-ti spun ca nu se poate transmite din nou exista varianta de a depune documentele pe un mail al persoanei care verifica ,am avut situatia asta la martie
se mai aude ceva cu actualizarea saga somaj ?
se mai aude ceva cu actualizarea saga somaj ?