REVISAL - noua versiune

Scrie răspuns
ghineae609

Re: REVISAL - noua versiune

#601 Mesaj de ghineae609 »

I-am dat de cap. Din viteza nu selectasem si art cu care a incetat. :)

barbulescugs

#602 Mesaj de barbulescugs »

eu am facut transmis azi o incetare cu 12.10, este gresit? in revisalul online imi apare tot activ, desi in saca apare incetat? ce sa fac? multumesc.

tomac

#603 Mesaj de tomac »

În primul rând să postați într-un singur loc. Nu același mesaj în mai multe secțiuni, pentru că spamați forumul aiurea.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

barbulescugs

#604 Mesaj de barbulescugs »

ok, nu am stiut. voi tine cont pe viitor. multumesc.

ghermana313

#605 Mesaj de ghermana313 »

Ieri am fost sa depun pentru prima data la ghiseu revisalul conform HG 500. Nu la inregistrat.Avem dupa denumire societate ,,SRL"Am modificat, astazi a fost primit si tot odata am luat si parola noua.La deschidere la raport preluari imi apare si fiserul de ieri avand la angajator denumire x y srl iar cel de astazi numai cu x y.Pentu cel de ieri nu am nici o confirmare de primire.Trebuie sa anunt la ITM? O alta problema: am o slariata cu contractul suspendat pentru crestere copil, iar in fiserul unde apar salariati la stare apare activ.Dand click pe,,+" din dreptul salariatei la stare apare suspendat insa fara perioada,motivul suspendari si salariul cu toate ca in raport salariat apare coret Va rog sa-mi spuneti daca este corect cum apare?
rodicutza

eugen01

#606 Mesaj de eugen01 »

1. Nu ar fi rau sa luati legatura cu ITM.O parte (doar o parte ) din sesizarile de nerecunoastere angajator (si implicit parola!) se pare ca se datoreaza neconcordantei dintre datele declarate initial si datele completate acum.Concret e vorba de forma datelor , de ex. numarul de telefon a fost declarat in forma 0722.xxx.yyy sau 0722/xxx/yyy iar acum l-am declarat 0722 xxx yyy.Sau numele angajatorului SC si/sau SRL, iar acum nu am mai transmis particulele SC si/sau SRL
2. E corect.
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=9&t=16457

brandusoiud479

#607 Mesaj de brandusoiud479 »

cand expira cele 90 zile pana cand trebuie depus revisalul nou la itm?

herganiec

#608 Mesaj de herganiec »

:) glumesti ? sau chiar nu stii ?

ma avânt eu sa-ti amintesc ca din 01.08.2011 pana in 30.10.2011
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

brandusoiud479

#609 Mesaj de brandusoiud479 »

herganiec scrie::) glumesti ? sau chiar nu stii ?

ma avânt eu sa-ti amintesc ca din 01.08.2011 pana in 30.10.2011
ms. nu stiu de ce aveam impresia ca termenul incepe la 15.08.

eugen01

#610 Mesaj de eugen01 »

HG 500
ART. 14
(1) Prezenta hotărâre intră în vigoare la data de 1 august 2011.
ART. 4 alin.1
b) elementul prevăzut la art. 3 alin. (2) lit. g) se completează si pentru contractele individuale de muncă deja înregistrate, în termen de 90 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri;
ART. 9
(1)Constituie contraventii următoarele fapte săvârsite de angajatori, persoane fizice sau juridice:
c)necompletarea elementelor contractului individual de muncă conform art. 3, respectiv netransmiterea registrului în termenele prevăzute la art. 4;
(2) Contraventiile prevăzute la alin. (1) se sanctionează după cum urmează:
b) cele prevăzute la lit. b) - c), cu amendă de la 5.000 lei la 8.000 lei;

stana523

#611 Mesaj de stana523 »

Uitati ce am gasit!
M-am gandit ca poate intereseaza pe cineva, pentru ca s-a discutat mult pe aceasta tema.

Nebunia REVISAL: ITM anunta ca NU se inregistreaza decat anumite sporuri
SURSA: www.legislatiamuncii.manager.ro
22.10.2011

Asa cum va amintiti, acum cateva zile, ITM Constanta ne anunta ca “avand in vedere ca aceste sporuri se acorda in functie de orele lucrate intr-o luna, acestea se vor inregistra lunar in registrul general de evidenta a salariatilor.Altfel spus, sporturile se inregistreaza lunar.

Ei bine, acum a aparut o noua precizare. ITM Iasi, prin vocea inspectorului sef George Albulescu, a tinut sa ne spuna ca NU se trec toate sporurile in REVISAL, ci doar o parte din ele.

“Anunt pe toti cei care se ocupa la firma de administrarea acestui program REVISAL ca sporurile care se trec in acest registru sunt doar cele negociate in contractul individual de munca sau sporurile negociate in contractul colectiv de munca. Vorbesc de sporurile care au la baza un act aditional sau o decizie. Nu este necesar ca in fiecare luna sa se treaca sporul realizat intrucat REGES nu este stat de plata, nu e declaratia 112, nu este carte de munca”,
Precizari sporuri Revisal, ITM Iasi

balazse

#612 Mesaj de balazse »

Eu nu inteleg de ce nu a aparut pe http://www.inspectiamuncii.ro o adresa prin care vin cu precizari.

eugen01

#613 Mesaj de eugen01 »

ehhmmm...doar pentru cei care inteleg ca din moment ce toti folosim ...becuri, orice discutie este utila ! :wink:
Deci:
1.Cum fac sa transmit si eu noul Revisal ?
2. De ce nu mai corespund codurile COR ?

aurel211252

#614 Mesaj de aurel211252 »

Salut.Gresesc eu,dar nu sunt cumva prea multe topicuri cu Revisal-ul cel nou.Ar trebui "dirijati"cei ce fac noi topicuri cu acest subiect....Am cautat sa citesc toate problemele noi cu Revisal-ul si am ametit pur si simplu.Mii de scuze, daca am gresit,dar e o propunere,e mult mai usor sa citesti pe un topic tot ce te intereseaza despre un subiect anume.Cu stima Aurel...

tomac

#615 Mesaj de tomac »

Da, e mai ușor. Nu vreau să comentez mai departe. Ține de bun simț să citești sau să cauți ceea ce te interesează și numai dacă nu găsești să întrebi.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns