revisal

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
Scrie răspuns
isacm

Re: revisal

#76 Mesaj de isacm »

mea culpa , prima data am incarcat la 161, dar acu am incarcat bine si imi spune ca nu am nici un fisier selectat, plus ca nu pot sa vad ce apare in rvs pe discheta , cred ca e vb de dbf, si acu nu il mai am=
am reusit sa transmit , dar in afara de datele angajatorului , fisierul transmis nu mai apar contractele cu modificarile facute, sau nu stiu eu cum sa caut , oricum multam mult de ajutor

balazse

#77 Mesaj de balazse »

Citat de pe blog (postarea lui TomaC, http://www.sagasoftware.ro/?p=246)
În pagina de preluare, în dreapta sus, aveți “Preluare registru” și “Raport preluări”. Dați click pe “Raport preluări” și în listă veți vedea toate transmiterile efectuate pentru acel angajator. Dacă dați click pe oricare din transmiteri veți vedea și unele din informațiile transmise, cum ar fi: numele și prenumele angajatului, starea acestuia, contract, data contract, etc.

aurel211252

#78 Mesaj de aurel211252 »

Salut.Am o mare problema si nu ii dau de capat,ma chinuesc de 1 ora.Vreau sa copiez pe discheta din revisalul Saga 381 angajatii la o firma X si imi arata ca nu are un angajat codul COR.Pai angajatul asta lucreaza la firma de 2 ani.Am incercat si varianta de a sterge codul COR si sa-l trec din nou,nimic tot"Atentie completati codul COR pt.POP RADU-NICOLAIE".Pai vreau sa copiez tot revisalul in Revisal 5.0.6.(am de raportat unele modificari cu un angajat).Ce sa fac sa nu imi apara acea Atentionare(pai codul COR este trecut prin preluarea de la vechiul revisal).multumesc anticipat...Am citit pe un topic ca acel cod COR trebuie sa fie din 6 cifre.Pai omul meu lucreaza din 2o10 ca muncitor necalificat si a avut codul COR 9.Pai mai am 2 angajati si au acelasi cod COR 9.Ce sa fac sa pot copia in Revisalul 5.0.6.

balazse

#79 Mesaj de balazse »

Verifica daca mai exista acel cod COR si nu cumva a fost modificat/inlocuit intre timp.

aurel211252

#80 Mesaj de aurel211252 »

Balazse."omul meu"este angajat ca muncitor necalificat.Problema e daca in prestari servicii(montari de cablaraie camere video) muncitorii necalificati au in prezent un alt cod COR.In Saga 381 codul COR 9 este general pt.muncitori necalificati...

balazse

#81 Mesaj de balazse »

Cu ce cod COR apare pe "serverul 161"? precum acolo apare si denumirea.
Verifica daca acum acel cod COR il gasesti. Da-mi exact codul pe are pe "serverul 161".
Pana la urma la validarea fisierului ai probleme?

isacm

#82 Mesaj de isacm »

in final am reusit sa inteleg si noul program si sa si fac transmiterea si sa o si verific, dar tare s-au scarpinat invers - multumesc tuturor de ajutor.

aurel211252

#83 Mesaj de aurel211252 »

Balazse.Sunt in"ceata".Codul COR 9(asa este preluat in programul Saga 381-acum am observat ca e colorat in rosu->nu este bun ca si la Bilant...).Am cautat pe forum despre"serverul 161" si nu ma pot clarifica ce este acest server161(e ceva pe situl MFP si trebuie cumva copiat 161/2006->pai nu am inca user si parola).Te rog sa ma lamuresti in acest sens.Acum daca la firma X am cod CAEN-6209,la angajati in loc de cor9 am trecut cor 311406 si Saga 381 a aceeptat acest COR(mi-am adus aminte ca admin.la angajati lui->in revisal vechi figurau ca si necalificati->le-a facut carti de vizita cu functia de tehnician!!!)si am modificat cu 311406,dar nu prea e corect,de aceea vreau sa ma clarific cu ce este"server 161"
Ultima oară modificat Vin Sep 09, 2011 10:10 am de către aurel211252, modificat 1 dată în total.

crisanl707

#84 Mesaj de crisanl707 »

Am si eu o problema cu o ii. Am modificat forma juridica in intreprindere individuala, am incercat sa transmit revisalul cu o angajare si o lichidare dar mi-a dat eroare "Date identificare angajator modificate Va rugam sa mergeti la ghiseu" Am fost la ghiseu de unde nu a stiut sa-mi introduca revisalul si a zis ca a trimis fisierul mai departe. Problema este ca nu am mai primit nici un raspuns, si nu pot sa-mi dau seama daca este lichidat sau angajat salariatul. Ce pot face? Unde as putea suna pentru a afla daca s-a rezolvat sau nu problema mea.

balazse

#85 Mesaj de balazse »

Pentru AureL211252 citeste aici despre "server 161":
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... 500#p95179
Codul COR in mod normal trebuie sa fie din 6 cifre, asta inseamna ca in loc de "9" ar trebui sa ai "932007" (Muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor), ca urmare trebuie sa seletezi un anumit cod COR. In mod normal trebuie sa existe un contract, pe baza contractului s-a intocmit ReviSal-ul si incarcat online unde trebuie sa apara la fiecare angajat functia si codul COR.
Pentru ca la un angajat sa poti trece codul COR 311406, ar trebui sa aiba studii in domeniu, oricum trebuie verificat ce sa incarcat/"declarat".

Pentru CrisanL707
In mod normal ai depus la ghiseu pe baza unui document pe care ai primit un numar de inregistrare. Daca ai user si parola incearca sa vizualizezi pe site situatia existenta.
Ceea ce trebuia ei sa faca sa modifice din persoana fizica in intreprindere individuala in baza lor de date.

crisanl707

#86 Mesaj de crisanl707 »

Pe baza carui document trebuia sa depun? Eu am dus discheta si nu am primit nr. de inregistrare. Am user si parola dar nu apare nimic transmis Chiar nu stiu ce sa fac

balazse

#87 Mesaj de balazse »

Extras Ordin 1918/2011:
29. Registrul general de evidenta a salariatilor, insotit de o adresa de inaintare semnata si stampilata de catre reprezentantul legal, se depune dupa cum urmeaza:
a) la sediul inspectoratului teritorial de munca in a carui raza teritoriala persoanele fizice sau juridice isi au domiciliul, respectiv sediul;
b) la sediul inspectoratului teritorial de munca in a carui raza teritoriala isi desfasoara activitatea unitatile fara personalitate juridica.
Ar trebui sa ii suni si sa te interesezi.

aurel211252

#88 Mesaj de aurel211252 »

balazse scrie:Referitor la raport, adica interval vechime (mesaj primit din partea celor de la Saga):
Problema de la raport se va rezolva in versiune urmatoare.
Referitor la data incetarii, parerile sunt impartite, momentan doar un raspuns oficial am primit, mai astept 1-2 dupa care o sa postez raspunsurile primite.

Pentru PitoracI
Verifica ca in meniul "registrul de evidenta al salariatilor" in casuta "denumire" in cazul in care denumirea societatii este "SC Firma SRL", sa apara doar "Firma".
Buna.Eu imi faceam probleme la ce se refera" CUI parinte" si"denumire parinte" la Saga 201...

balazse

#89 Mesaj de balazse »

Scuze dar n-am inteles ce vroiai sa zici.

aurel211252

#90 Mesaj de aurel211252 »

Buna seara.Am corectat COR-ul de la 311406 la 932007.Sunt un cascat, deoarece nu m-am uitat pana la capatul listei.Multumesc mult Balazse.Apropo de pe discheta cu revisalul copiat din Saga 381, am intrat in REVISAL 5.0.6.,am dat clic pe"registru non-Revisal" si apoi"Alege Registru",clic pe Floppy si imi arata ca s-a copiat ok totul.Am vrut sa verific pe discheta RVS ce apare acolo, dar nu ma lasa.Intrebarea mea este ca e ok ce am facut.Nu am de intrat in programul REVISAL5.0.6.si sa scriu din nou date despre toti.Iertare ca insist, dar nu vreau sa gresesc,mai ales ca bajbai in toate noutatile aparute...multumesc din nou.

Scrie răspuns