bilant 31.12.2011
Re: bilant 31.12.2011
Am obtinut validarea la un bilant fara documente stampilate. Daca va fi cazul o sa le stampilam, important e ca avem nr de inregistrare 

Nu aș sfătui pe cineva să bage tâmpenii acolo. După mine ar fi o mojicie și eu aș sancționa-o foarte drastic dacă aș fi în locul celor de la ANAF.
Acele fișiere se vor trimite spre publicare în M.Of.
Și bilanțurile de anul trecut se trimit la scanat și probabil și cele ce se vor depune anul acesta la finanțe, listate, se vor trimite ulterior la scanat în vederea publicării la ANAF.
Acele fișiere se vor trimite spre publicare în M.Of.
Și bilanțurile de anul trecut se trimit la scanat și probabil și cele ce se vor depune anul acesta la finanțe, listate, se vor trimite ulterior la scanat în vederea publicării la ANAF.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
apar in monitorul oficial doar firmele care au peste o anumita cifra de afaceri, parca 10.000.000lei
- munteanud411
Important ar fi sa renunte la Note si alte tampenii !
Daca au neclaritati pe seama cifrelor din cele 4 formulare, n-au decat sa-si puna fundul in miscare si sa treaca la lins hartii.
De altfel, ce rost mai are Declaratia pe proprie raspundere daca le trebuie hartii cu vagonul?
Daca au neclaritati pe seama cifrelor din cele 4 formulare, n-au decat sa-si puna fundul in miscare si sa treaca la lins hartii.
De altfel, ce rost mai are Declaratia pe proprie raspundere daca le trebuie hartii cu vagonul?
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/
si eu am depus un bilant de proba inca luni ..si am primit si numar ..dar la recipisa mia dat eroarea cum ca:balteanuc692 scrie:Nu glumesc, am mesaj ca a fost depus cu succes dar inca nu am recipisa, e in prelucrare![]()
Cam e de munca cu scanatu`... cele 10 note explicative, am scanat si CUI-ul si declaratia administratorului si distribuirea profitului si hotararea AGA si balanta.
Si scanerul meu e pe duca...
Va tin la curent cand apare recipisa
Au fost identificate următoarele ERORI:
E: validari globale
eroare atribut: codTT: sir mai lung de 2 caractere ('SALAJ')
am scris la cei de la Saga si mi-au raspuns ca nu e gresala de la mine si incearca sa revizuiasca programul.Marti si miercuri nu am facut nici un bilant din cauza asta.Oare acuma merge? tu ai primit recipisa corecta??
te rog anunta-ma
MS
S-a rezolvat. Redescărcați și reinstalați programul.
Oricum din ce scrie în mesajele anterioare:
- la număr de înregistrare la organismul profesional, trebuie să completați ceva: 0 sau -, orice, dar să completați
- la număr de telefon la fel: puneți 0, dar puneți.
Oricum din ce scrie în mesajele anterioare:
- la număr de înregistrare la organismul profesional, trebuie să completați ceva: 0 sau -, orice, dar să completați
- la număr de telefon la fel: puneți 0, dar puneți.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua,
Am o firma care s-a infiintat in 2011, nu a avut activitate, sa obtina venituri, doar a facut niste achizitii de masini,bonuri de benzina ,nu are venituri doar din dobanzi si diferente de curs valutar, trebuie sa-i fac bilant sau ii fac declaratie de neactivitate
Va multumesc
Am o firma care s-a infiintat in 2011, nu a avut activitate, sa obtina venituri, doar a facut niste achizitii de masini,bonuri de benzina ,nu are venituri doar din dobanzi si diferente de curs valutar, trebuie sa-i fac bilant sau ii fac declaratie de neactivitate
Va multumesc
-
se listeaza in 2 exemplare?balteanuc692 scrie:Copiati fisierul PDF dupa ce il validati si nu atasati si ZIP.
Dupa ce validati, mergeti mai jos in formular si daca scrie formular validat, e OK.
Dupa aceea apasati pe agrafa din stanga si daca aveti si acolo fisier cu extensia *.xml e OK.
Listati bilantul, inchideti fisierul PDF si il puneti pe CD.
mai este nevoie si de alte documente pe langa bilant?copie cui, etc...
si ca sa pot semna imi zice sa atasez zip....de unde?
multumesc anticipat!
daca nu stii de unde sa iei zip e cazul sa depui pe hartie
Buna ziua!
Si eu sunt nedumerita referitor la modalitatea de executare a bilantului, acum am inceput sa caut informatii. Din pacate, de abia am intrat pe forum si iar ma dezamageste dl. Septimiuv cu acel comentariu "de bun gust". Va multumesc pentru urare, dar poate ma luminati si pe mine, din vastele dvs. cunostinte, cum se face?
O zi frumoasa si calda ,
Dana
Si eu sunt nedumerita referitor la modalitatea de executare a bilantului, acum am inceput sa caut informatii. Din pacate, de abia am intrat pe forum si iar ma dezamageste dl. Septimiuv cu acel comentariu "de bun gust". Va multumesc pentru urare, dar poate ma luminati si pe mine, din vastele dvs. cunostinte, cum se face?
O zi frumoasa si calda ,
Dana
- todireanuc
faci un fisier in care trebuie sa pui
- note explicative la situatiile financiare anuale;
- situatia modificãrilor capitalului propriu si situatia fluxurilor de numerar, dupã caz;
- raportul administratorilor;
- raportul de audit sau raportul comisiei de cenzori, dupã caz;
- propunerea de distribuire a profitului sau de acoperire a pierderii contabile;
- declaratia scrisã a persoanelor prevãzute la art. 10 alin. (1) din legea contabilitãtii, prin care îsi asumã rãspunderea pentru întocmirea situatiilor financiare anuale)
toate in format pdf
eu am folosit un programel numit PrimoPDF si am transformat direct documentele din word in pdf fara sa mai fiu nevoita sa printez si sa scanez
apoi arhivezi acest fisier folosind winrar sau total commander
acest fisier arhivat il atasezi la bilant
- note explicative la situatiile financiare anuale;
- situatia modificãrilor capitalului propriu si situatia fluxurilor de numerar, dupã caz;
- raportul administratorilor;
- raportul de audit sau raportul comisiei de cenzori, dupã caz;
- propunerea de distribuire a profitului sau de acoperire a pierderii contabile;
- declaratia scrisã a persoanelor prevãzute la art. 10 alin. (1) din legea contabilitãtii, prin care îsi asumã rãspunderea pentru întocmirea situatiilor financiare anuale)
toate in format pdf
eu am folosit un programel numit PrimoPDF si am transformat direct documentele din word in pdf fara sa mai fiu nevoita sa printez si sa scanez
apoi arhivezi acest fisier folosind winrar sau total commander
acest fisier arhivat il atasezi la bilant
- munteanud411
Atentie!- Fisierul cu notele trebuie creat cu WinZip. Daca are alta extensie decat ".zip" nu il primeste.
Nu inlocuiti extensia (".rar" de la arhivele create cu WinRar de ex) cu .zip. !
La o eventuala incercare de deschidere a arhivei atasate aceasta va aparea ca si "corupta".
Nu inlocuiti extensia (".rar" de la arhivele create cu WinRar de ex) cu .zip. !
La o eventuala incercare de deschidere a arhivei atasate aceasta va aparea ca si "corupta".
Dan-
@munteanud411: Winrar are optiunea sa salvezi arhiva in format *.rar sau *.zip deci nu e vorba de schimbat extensia.
- balteanuc692
Pentru depunere online:
Toate documentele din arhiva ZIP (note explicative, declaratie, distribuire profit... etc.) trebuiesc semnate si stampilate. Asta inseamna ca ori scanati stampila si semnaturile si le combinati cu programe de gen paint.net (asta inseamna ca trebuie sa fie tip imagine cu una din extensiile: jpg, png... etc., cititi in acest topic mai sus), ori le tipariti, le semnati si stampilati dupa care le scanati ALB-NEGRU dupa care le arhivati ZIP dupa care le atasati la PDF-ul bilantului.
Pentru depunere la ghiseu:
Generati PDF bilant, validati, tipariti de doua ori (si bilant si note explicative, declaratie, distribuire profit, etc. (unu` la ANAF unu` la voi), inchideti PDF si il puneti pe CD.
Cu tipariturile si CD-ul la ghiseu, va pune stampila pe exemplarul vostru si gata.
Toate documentele din arhiva ZIP (note explicative, declaratie, distribuire profit... etc.) trebuiesc semnate si stampilate. Asta inseamna ca ori scanati stampila si semnaturile si le combinati cu programe de gen paint.net (asta inseamna ca trebuie sa fie tip imagine cu una din extensiile: jpg, png... etc., cititi in acest topic mai sus), ori le tipariti, le semnati si stampilati dupa care le scanati ALB-NEGRU dupa care le arhivati ZIP dupa care le atasati la PDF-ul bilantului.
Pentru depunere la ghiseu:
Generati PDF bilant, validati, tipariti de doua ori (si bilant si note explicative, declaratie, distribuire profit, etc. (unu` la ANAF unu` la voi), inchideti PDF si il puneti pe CD.
Cu tipariturile si CD-ul la ghiseu, va pune stampila pe exemplarul vostru si gata.
-
Eu aleg ghiseul
dar mai am pana atunci.