PAUZA !

Scrie răspuns
teodorg133

#76 Mesaj de teodorg133 »

si daca tot e w/end...sa ne mai relaxam un pic...ca tot vin "alegerile" :wink: :wink:

Un american si un roman stau de vorba.
Americanul spune mandru: - We have George W. Bush, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash!
Romanul spune si el: - We have Traian Basescu, no wonder, no hope, no cash
:roll: :roll:

Presedintele tarii a hotarat sa raspunda la intrebarile populatiei. Dar deoarece a primit peste un milion de intrebari, a anuntat ca el este nevoit sa-si ia al doilea (dar poate si al treilea) mandat, pentru a raspunde la intrebari. :wink: :wink:

Un parlamentar care a slujit in forul legislativ din Romania timp de 20 de ani.
Ca sa-l rasplateasca, Parlementul il trimite intr-o delegatie in Hawaii. Cand ajunge in camera de hotel, o tanara foarte frumoasa si goala statea intinsa in pat.
Revoltat, pune mana pe telefon si suna acasa:
- Nu aveti pic de respect pentru pozitia mea? Sunt parlamentar de peste 20 de ani! Asta e o dovada crasa de nesimtire si lipsa de respect!
Auzind acestea, tanara , rusinata, incepe sa se imbrace.
Dupa ce a terminat de vorbit la telefon, parlamentarul roman i se adreseaza:
- Tu unde pleci? Nu pe tine sunt suparat!
:wink: :wink:

O doamna, in Piata Victoriei, se impiedica si cade. Intamplator, Tariceanu vede faza din masina, opreste si se repede sa o ajute.
- Cum as putea sa va multumesc? intreaba femeia.
- Votand PNL la europarlamentare!
- Ma scuzati... m-am lovit la genunchi, nu la cap!

Care este diferenta dintre MITA si DAR?
- Un DAR este atunci cand cel care primeste spune: `Multumesc!`, iar cel care da spune: `Sa nu mai vorbim despre asta!`. O MITA este atunci cand cel care da spune: `Multumesc!`, iar cel care primeste spune: `Sa nu mai vorbim despre asta!`. :oops: :oops:

Un politician vorbea la o intrunire electorala:
Adversarul meu v-a furat pe rupte timp de 4 ani... Dati-mi si mie o sansa! :wink:

De ce pedepseste statul roman furtul din buzunare?
Deoarece nu suporta concurenta!
:wink:
Un tip intra intr-un bar deschis recent in centrul Bucurestiului. La bar - un robot! Robotul ii serveste un cocktail perfect si-l intreaba:
- Cat ai IQ-ul?
- 150, raspunde omul.
Robotul incepe sa-i faca o conversatie cat se poate de agreabila despre factorii incalzirii globale, fizica cuantica, spiritualitate, biochimie, teoria undelor, Constitutia europeana, nano-tehnologii si sexualitate orientala.
Clientul este impresionat si se decide sa faca un test. Iese din bar si se intoarce pentru o noua comanda. Din nou, primeste un cocktail perfect si intrebarea despre IQ.
- 100.
De data aceasta, robotul vorbeste despre fotbal, formula 1, vedete TV, diete alimentare si scandalurile din PSD si Alianta DA. Cu totul impresionat, tipul iese din bar si se intoarce pentru un test final. Robotul il serveste impecabil si pune intrebarea standard.
- Aaaa... cred ca... 50, raspunde omul.
La care robotul il intreaba:
- Nu-i asa ca la urmatoarele alegeri mergi cu Vadim sau cu Gigi? Astia patrioti adevarati!...
:wink: :wink:
[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx

balazse

#77 Mesaj de balazse »

Foarte bune. :lol:

teodorg133

#78 Mesaj de teodorg133 »

Ieri AM VOTAT, dragi colegi...am spus si bancuri politice ...va mai spun...

voi ati votat ?? :shock: :shock:

Basescu, dupa alegeri, in fata natiunii:
- Sa traiti bine!
Basescu, la un an de la alegeri:
- Sa traiti!
Basescu, la doi ani de la alegeri:
- Mai traiti? :wink: :wink:

Cica-l ia Dumnezeu pe Basescu în Rai. Si acolo pe un coridor lung erau numai ceasuri pe ambele parti. Si-i zice Dumnezeu lu’ Base’:
- Vezi, fiecare ceas arata cât de mult minte fiecare presedinte din lumea asta!
Si-i arata Dumnezeu ceasu’ lu’ BUSH (se învârteau limbile destul de repede), a lu’ Eltin , …si-i arata si-i arata….Asta se plictiseste si întreaba:
- Dar ceasul meu unde e?
- La capatu’ coridorului , l-am pus în loc de ventilator! :wink: :wink:

Tăticule! E adevărat că toate poveştile încep cu cuvintele “A fost odată ca niciodată…”?
- Nu, fiule… Adevăratele poveşti încep cu cuvintele: “Dacă o să mă votaţi, atunci…” :shock: :shock:
[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]

paturcai

#79 Mesaj de paturcai »

Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

teodorg133

#80 Mesaj de teodorg133 »

Pierdut vot, nu ofer recompensa

Timp de doua saptamani am urmarit, pe cat posibil si de obicei la ore foarte tarzii, campania electorala, discursurile candidatilor, tentativele de confruntari si intr-un final 'marea confruntare'. Am fost un pic reticenta si iritata la inceput, apoi m-am amuzat un pic, m-am intristat, m-am scarbit, m-am resemnat...si tot asa. Am trecut prin stari diferite, am oscilat intre un candidat si altul, am stiu exact cu cine nu-mi doresc sa votez, dar nu si pe cine mi-as dori sa numesc 'presedintele Romaniei' in urmatorii 5 ani. E ca diferenta dintre dragoste si ura. Cei mai multi oameni stiu exact pe cine nu suporta, cine le e antipatic, insa dragostea si-o pun mereu la indoiala: 'oare il/o iubesc cu adevarat?' Chiar si acum, dupa ce am votat, nu pot sa am emotii pentru candidatul pe care l-am sustinut, ci mai degraba ma tem de succesul celor impotriva carora am votat.

Televiziunile difuzeaza intr-una stiri despre fraude electorale, despre dosare penale, turism electoral, se fac declaratii, se cumpara voturi, se impart pungi cu zahar, se fotografiaza buletinele de vot stampilate pe un anumit candidat in schimbul unor sume de bani mai mici sau mai mari, in functie de zona, in functie de partid...Si imi pare rau ca acum stiu exact ce simt: simt frustrarea neputintei de a schimba cu adevarat ceva, simt tristetea provocata de gandul ca votul meu a fost inghitit de mormanul de voturi cumparate pe o galeata de plastic si un bidon de ulei.
[/color]

paturcai

#81 Mesaj de paturcai »

Dar parca mai frustrant decat toate este ca ni se lasa impresia ca noi chiar avem un cuvant de spus.
Eu cred ca de fapt aici este cel mai frustrant!
In rest imi vine sa spun ceva de pirati, dar nu!, sa mai asteptam 2 saptamani pentru ca parodoxal suntem de vreo cativa ani incoace in situatia de a nu putea alege: daca-l aleg pe pirat inseamna ca am dus-o bine 5 ani, daca-l votez pe prostanac nu-s prea departe de el. CUm ai da-o cum ai lua-o trebuie sa fim ori prostanaci ori pirati.
Suntem condamnati!

balazse

#82 Mesaj de balazse »

Poate ceea ce zic acum nu este chiar o idee buna sau pare nebunie, dar totusi eu sustin ideea ca sa se introduca la fiecare alegere un candidat "nici unul". :D
Ideea este ca atunci cand nu imi place nici un candidat propus sa pot vota in acea rubrica, iar in cazul in care acel "nici unul" ar iesi pe primul loc automat s-ar organiza alegeri noi dar cu candidati noi.

ciobanum147

#83 Mesaj de ciobanum147 »

buna searea sa ne mai distram un pic cu vision of life
-omul se naste obosit si traieste pentru a se odihni.
-iubeste-ti patul ca pe tine insuti.
-odihneste-te in timpul zilei pentru ca noaptea sa poti dormi.
-nu lucra -munca il distruge pe om! :evil:
continuam maine pa! pa!!!!!!!!!!!!!!!! :oops:

paturcai

#84 Mesaj de paturcai »

Pa, pa Maria.

ciobanum147

#85 Mesaj de ciobanum147 »

:D Desi ma numesc Marilena imi place si Maria (paturcai imi datorati un miel)
si acum continuare cu vision of life
-daca vezi pe cineva ca se odihneste ajuta-l !
-lasa pe maine ceea ce poti face astazi.
-munceste mai putin decat poti,iar ceea ce poti lasa pentru altii.
-de odihna nimeni n-a murit. deocamdata.
-munca aduce boala -nu muri tanar.
-cand iti vine cheful de lucru ,aseaza-tesi asteapta un pic.-vei vedea ca o sa-ti treaca.
the end. :oops:

paturcai

#86 Mesaj de paturcai »

nesea

#87 Mesaj de nesea »

Sunt intru totul de acord cu ideile scrise si gandite de d-na Teodorog.DA sa mergem, sa votam asa cum credem ca e mai bine.Intradevar e buna intrebarea:Eu cu cine votez? Sa demonstram ca suntem ROMANI si ne iubim TARA!!!! :roll: :shock:

teodorg133

#88 Mesaj de teodorg133 »

Pentru maine, 1 DECEMBRIE...va doresc dragi ROMANI sa fiti sanatosi ....ca restul vin de la sine !!! :wink: :wink:

Tu de ce iubesti Romania?

La multi ani tuturor romanilor! La multi ani, draga Romanie! Sa ne cresti frumoasa si cu fruntea sus!

Imagine
Ultima oară modificat Mar Dec 01, 2009 10:30 am de către teodorg133, modificat 1 dată în total.
[/color]

nesea

#89 Mesaj de nesea »

---MULTUMIM!!! si :DOAMNE ocroteste-i pe ROMANI!!!!!

ciobanum147

#90 Mesaj de ciobanum147 »

La multi ani tuturor celor ce poarta numele adus de MOS NICOLAE ! va pup pe toti cu mult drag :P

Scrie răspuns