REVISAL - noua versiune

Scrie răspuns
balazse

Re: REVISAL - noua versiune

#91 Mesaj de balazse »

ciuread scrie:Saga va face modificari la programul propriu Revisal?
Totusi Saga cand nu a facut modificarile necesare?
Precis se va face, doar ca prima data trebuie sa apara programul oficial, asa ca mai ai un pic de rabdare (cateva zile).

ciuread

#92 Mesaj de ciuread »

Aia cu "musai" : pai nu zice in procedura ca trebuie sa ne ducem la ITM cu toate cele acte pt. user si parola ? Sau trebuie sa "visez" ca o vor trimite ei cadou ?
Dar, va rog un raspuns : va actualiza SAGA versiunea finala, care si cand va fi ea ?
Multumesc !

ciuread

#93 Mesaj de ciuread »

Scuze, nu vazusem toate mesajele.
Balazse imi daduse raspunsul ; multumesc, m-am linistit !!

munteanud411

#94 Mesaj de munteanud411 »

Scrie cumva ca trebuie sa te duci si daca AI DEJA user si parola?
Ii crezi in stare sa mentina cele doua Revisal-uri- vechi si nou- cu user diferiti si parole diferite?
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/

munteanud411

#95 Mesaj de munteanud411 »

"M-au ciuruit !" :wink:
A aparut versiunea finala.
Inainte de instalare trebuie dezinstalata versiunea de evaluare, inclusiv "Teamnet" din C: Doc and Settings\User\Application Data
Extras "Specificatii tehnice":
5) Conturile active on-line ale angajatorilor vor permite în continuare autentificarea, transmiterea şi consultarea informaţiilor proprii transmise;
Dan-

munteanud411

#96 Mesaj de munteanud411 »

"Solicitarea dumneavoastra a fost inregistrata cu numarul 1254 din data 16.08.2011 .

Fisierul in format .rvs va fi incarcat online(https://reges.inspectiamuncii.ro/ Acces Portal Versiune conforma cu HG 500/2011) in cazul in care aveati un cont activ pentru versiunea anterioara.
In caz contrar va trebui sa-l incarcati la ghiseu.
Pentru orice alte probleme sau nelamuriri va stau la dispozitie.

Cu stima,
Dan-Cosmin Nicolae

Teamnet International"

daca depuneti la ghiseu, nu uitati acasa Imputernicirea, copia dupa CUI si dupa actul de identitate!
Dan-

munteanud411

#97 Mesaj de munteanud411 »

Am incarcat o firma
( se pastreaza si vechiul Rev dar o data transmis Rev 506 nu se mai poate lucra pe portalul vechi- se vizualizeaza toate datele dar atat-).
Nu mi-a preluat adresa firmei din fisierul creat pt ITM.
Sporul de week-end se vede, salariul NU.
Am pus "jalba -n protap" (mail).
Asteptam raspuns
Dan-

badalaum161

#98 Mesaj de badalaum161 »

Pentru a depune revisalul nou la itm online trebuie mai intai sa descarc si versiunea de la ITM Inspectia muncii? Si inca o problema: am descarcat Saga cu noua versiune de Revisal m-am uitat pe raport per salariat si la functie imi apare functia cu care a fost incadrat salariatul la angajare, mentionez ca intre timp salariatului i-a fost schimbata functia de la functionar economic la contabil sef, a terminat cursurile de specialitate.Daca fac o simulare la statul de salarii imi apare contabil sef la functie, normal asa este deoarece este inregistrat la date salariat ca si contabil sef dar de ce nu imi apare si in registru ultima functie? Trebuie sa modific manual eu acest lucru? :roll: Multumesc!

septimiuv

#99 Mesaj de septimiuv »

modifica manual

adrigela77

#100 Mesaj de adrigela77 »

Buna ziua. Cand vreau sa fac preluare date din versiunea anterioara primesc mesaj:...,, fisier baza de date corupt sau invalid"...asta ce mai inseamna, ce trebuie sa fac? Mentionez ca am registrul de pe site-ul inspectiei muncii. Multumesc de ajutor. :D

badalaum161

#101 Mesaj de badalaum161 »

Am modificat manual, imi da eroare la interval vechime imi preia data de 16.08.2011 prezent si normal ar trebui 01.07.2007- prezent, cum modific manual am incercat si numi da voie. Referitor la Revisalul 500/2011 lucrez tot cu cel din Saga si il depun la ghiseu sau este obligatoriu sa-l descarc si pe cel de pe site-ul inspectiei si il transmit online?Pe mine ma intereseaza sa stiu daca este obligatoriu si revisalul de pe inspectie?

galz845

#102 Mesaj de galz845 »

Daca in revisal vechi un salariat este evidentiat cu numar contract 1/01.02.1997 dar de fapt nr.contract este 35800 din 01.02.1997...cum ar trebui sa fac sa fie bine ? In registrul salariatilor din saga vers.381 avem 2 coloane -contract numar si contract numar vechi - fac acolo mentiunea ?
Multumesc.

ghineae609

#103 Mesaj de ghineae609 »

Pentru munteanud411,
Sa inteleg ca daca apuc sa transmit ceva pentru o firma, nu mai pot sa transmit in vechiul revisal?? Daca am de facut niste corectii cum ar fi bine sa le fac pe noul sau pe vechiul revisal??
Daca avem un angajat nou cum rocedam??
Stiu ca-s cam muuulte intrebari dar astia ne baga in ceata.......

ghineae609

#104 Mesaj de ghineae609 »

Inca ceva, informarea catre itm privind persoama care depune REVISAL-ul trebuie sa specifice ca s-a incheiat un contract cu persoana x?
Intreb ptr ca am o ruda apropiata careia ii trimit eu Revisal-ul dar nu am contract cu ea si nici nu i-am pretins vre-un ban. Trebuie neaparat sa inchei contrat? Perosana in cauza are o intreprindere individuala.

magyariv

#105 Mesaj de magyariv »

Fratilor :!: ..eu deja am si ametit de atatea intrebari fara raspunsuri si legi facute dupa ureche ...Ce facem cu datele necompletate din revisal 500 ? Ne apucam si completam datele la toate firmele si toti angajatii si pana cand ..pana la sf lui oct am inteles ca trebuie depusa o situatie inventar din 01.01.2011 la zii cu toate modificarile aparute la fiecare salariat..astea chiar cred ca noi suntem masini de scris? sau cu reducerea masiva de personal de la ITM-uri ne pun pe noi la munca?
Dar sa fim seriosi acuma ..chiar ne apucam sa introducem datele lipsa in varianta SAGa 381? si daca le introducem trebuie cumva transmisa? chiar nu mai inteleg ce sa fac...dar cred ca nu sunt singurul.. :oops:

Scrie răspuns