pai atunci cand dau validare imi zice ca s-a validat corect si imediat apare ca sa atasez arhiva documentelor scanate...si cum nu am nu pot merge mai departe sa semnez...balteanuc692 scrie: Pentru depunere la ghiseu:
Generati PDF bilant, validati, tipariti de doua ori (si bilant si note explicative, declaratie, distribuire profit, etc. (unu` la ANAF unu` la voi), inchideti PDF si il puneti pe CD.
Cu tipariturile si CD-ul la ghiseu, va pune stampila pe exemplarul vostru si gata.
bilant 31.12.2011
-
Re: bilant 31.12.2011
pai daca depui la ghiseu nu mai trebuie sa pui semnatura electronica
-
pai asa spune balteanuc692...validati...nu mai inteleg nimic...
- todireanuc
pai semnatura electronica pentru ce este ?!...adica mai trebuie stampila pe bilant...hmm ...celelalte declaratii depuse online nu au nevoie de stampila ...da de ce sa fie simplu cand poate fi complicat ... 

Logic! Nu am inteles daca e online sau iar o ciorba aiurea... E o ciorba aiurea! O sa le printez pe toate, o sa le puna toti semnaturi si stampile si le duc la adm financiara sa se ingroape in hartii si cd-uri!
(nu de la bilanturile mele, dar credeti ca or sa trimita multi online?) Dar voiam sa intreb: pe prima pagina unde trebuia sa fie semn digitala apare scris ca se vede semnatura doar dupa validarea corecta (adica cu zip) si se printeaza asa. Asa trebuie sa fie? La mine nu mai apare agrafa, doar imi spune ca s-a atasat fisierul xml. Apoi salvez in alta parte pdf, nu? Asta pun pe CD?

- todireanuc
"Contribuabilii care nu au un certificat digital calificat pentru semnarea declaraţiilor, le vor putea depune la ghişeul organelor fiscale, în format PDF cu fisier xml atasat, pe suport CD, însoţite de rezumatul declaraţiei (prima pagină) listat, semnat şi ştampilat."
dupa parerea mea e suficienta semnatura electronica pentru bilanturile trimise online conform indicatiilor de pe site ul anaf
dupa parerea mea e suficienta semnatura electronica pentru bilanturile trimise online conform indicatiilor de pe site ul anaf
-
recapituland...pt situatia cand depunem la ghiseu, pe cd:
dai validare ca se ataseze xml si apoi dai save din file dupa care inscriptionezi pe cd?
listezi in 2 exemplare, stampilezi si semnezi ...
dai validare ca se ataseze xml si apoi dai save din file dupa care inscriptionezi pe cd?
listezi in 2 exemplare, stampilezi si semnezi ...
Ultima oară modificat Joi Feb 02, 2012 5:28 pm de către neguraa420, modificat 1 dată în total.
validarea verifica daca bilantul e bun si ataseaza ce mai trebuie la fisierul pdf.
fara validare nu e valabil bilantul care il copiezi pe CD pt ca nu e complet.
fara validare nu e valabil bilantul care il copiezi pe CD pt ca nu e complet.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
- todireanuc
da ...trebuie mai intai validat astfel va aparea fisierul .xml atasat apoi se cere atasarea arhivei .zip
iar pentru depunerea la ghiseu cu formularele printate si stampilate, inteleg ca pe CD trebuie salvata varianta fara arhiva .zip
iar pentru depunerea la ghiseu cu formularele printate si stampilate, inteleg ca pe CD trebuie salvata varianta fara arhiva .zip
si daca le pui pe toate pe CD ce te doare ?
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
- todireanuc
nimic ...oricum le trimit online ...din detaliile de pe site ul anaf cam asta reiese ...mai multe pareri sunt binevenite 

Notele explicative pe care le trimitem scanate ca si anexa la bilant ,vor fi semnate de catre administrator si de persoana care le-a intocmit,sau de catre expertul contabil?
multumesc.
multumesc.
- balteanuc692
Pai se presupune ca le-a intocmit expertul contabil... deci.. el semneaza acolo la intocmit.
Daca le intocmeste contabilul sef, el semneaza.
Daca le intocmeste directorul economic, el semneaza.
In stanga semneaza intotdeauna administratorul.
Daca le intocmeste contabilul sef, el semneaza.
Daca le intocmeste directorul economic, el semneaza.
In stanga semneaza intotdeauna administratorul.
bilant decembrie 2011 - nr inregistrare INTERNT-7579588-2012 din data 02-02-2012 - am reusit uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
constanta ( si din prima:)))))))) )
si pana in 29.05 ce mai faci?ceucaa scrie:bilant decembrie 2011 - nr inregistrare INTERNT-7579588-2012 din data 02-02-2012 - am reusit uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa