PAUZA !

Scrie răspuns
herganiec

Re: PAUZA !

#916 Mesaj de herganiec »

:D
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

serbanm815

#917 Mesaj de serbanm815 »

creionul 1.05,guma 0.5 ,e ok?

gramac921

#918 Mesaj de gramac921 »

guma , bat-o s-o bata e 0.05 ( 5 bani ) numa :lol:

balteanuc692

#919 Mesaj de balteanuc692 »

10 bani plus 1 leu ( ca asa zice enuntu`: cu un leu mai mult) nu face 1,10 lei? deci nu e 10 bani guma? :lol:
Sau e un creion cu guma?? :lol:

gramac921

#920 Mesaj de gramac921 »

e guma de aia chineazeasca de pe vremurile noastre...cu miros de fructe :lol:

am avut un coleg ce ii venea sa muste din ea ...deh....epoca de aur cand eram pionieri cu cravata rosie cu tricolor si inel de plastic :lol:

eugen01

#921 Mesaj de eugen01 »

http://hymerion.ro/2011/11/19/testul-lu ... k-end.html

(in comentarii vom gasi si "calculul integral" pentru rezolvarea problemei !)

(tipu' acesta Dan Popa, si nu numai el, are un stil aparte de a interpreta datele statistice ale INS.Va recomand Post Schizofrenic, tot sub pana lui).

balteanuc692

#922 Mesaj de balteanuc692 »

Mda... dar are doua taisuri.
Daca iau un creion si o guma si stiu si cat costa, creionul 2 lei si guma 1 leu, cu cat am dat mai mult pe creion? nu 1 leu?
Asa si aici: daca guma face 0,10 lei si creionul 1 leu, cu cat am dat mai mult pe creion? nu 1 leu? :lol: (nu un leu, 0,90 lei) :lol:

Sau: daca amandoua faceau 0,05 lei si creionul s-a scumpit si costa cu un leu mai mult decat guma, dupa scumpire creionul face 1,05 lei si guma face 0,05 lei si amandoua fac 1,10 lei. :lol: :lol:

herganiec

#923 Mesaj de herganiec »

balteanuc692 scrie:10 bani plus 1 leu ( ca asa zice enuntu`: cu un leu mai mult) nu face 1,10 lei? deci nu e 10 bani guma? :lol:
Sau e un creion cu guma?? :lol:
eu zic ca e tot asa.. :idea:
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

herganiec

#925 Mesaj de herganiec »

herganiec

#926 Mesaj de herganiec »

presedintele Basescu si legea privind eutanasierea cainilor vagabonzi. PARERI ?!
Da sau Nu în chestiunea eutanasierii cîinilor vagabonzi?

Mi-a placut opinia ei si sunt de acord asa ca o redau aici.

Silvian Guranda ne dă un răspuns ferm pe care îl şi motivează:
DA, eutanasierii câinilor vagabonzi, si un mare NU ipocritilor care NU îsi asumă responsabilitatea să crească un câine, dar vor să plătească altii pentru îngrijirea lor în adăposturi comunitare!

M-am dus în vară să o vizitez pe mătuşa mea la un cămin de bătrâni, în cartierul Pipera, Bucureşti. E un cartier de lux, cu vile somptuoase şi curţi mari. Eram împreună cu fiul meu cel mai mare şi cu mama mea. Am fost la un fir de păr de mai multe ori să fim sfâşiaţi de câteva haine de câini care “apărau” strada cu pricina.
Lângă vila în care era căminul de bătrâni, la poarta vilei vecini (un palat, de-a dreptul!) era o altă haită de câini vagabonzi cu care am avut mari probleme. A trebuit să ne apărăm cu pietre şi cu nişte beţe pe care le-am găsit întâmplător pe un maidan din capătul străzii.

În faţa porţii vilei vecine erau două recipiente de 5 litri, de plastic, unul cu apă, altul cu mâncare.

Adică stăpânii vilei hrăneau haita (4 sau 5) câini vagabonzi, chiar la poarta lor! – de aici şi comportamentul teritorial agresiv al câinilor.

Dar pentru nimic în lume, respectivii proprietari de vilă NU ar fi luat câinii înăuntrul curţii lor, nu le-ar fi făcut un carnet de sănătate, nu i-ar fi vaccinat şi deparazitat, nu ar fi curăţat mizeriile după ei şi nu le-ar fi făcut un adăpost!

Asta înseamnă “milă” pentru câinii vagabonzi? Asta înseamnă “grijă” pentru soarta lor?

Asta înseamnă IRESPONSABILITATE totală, fugă de răspundere, LAŞITATE!

Dacă chiar îţi e MILĂ de un câine vagabond, ia-l acasă la tine! Îngrijeşte-l, oferă-i adăpost, vaccinează-l şi deparazitează-l, oferă-i iubirea ta zi de zi, dacă chiar îl preţuieşti!

Dacă nu eşti în stare să faci asta, dar ţii ca ALŢII să plătească pentru îngrijirea câinilor vagabonzi în adăposturi comunitare, eşti un IPOCRIT!

Aşa cum eu îmi îngrijesc căţeaua (Greta) 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 52 de săptămâni pe an, aşa cum atunci când a fost vorba de o operaţie majoră (chisturi ovariene) am plătit şi am stat alături de ea săptămâni la rând (a făcut nişte complicaţii) şi am îngrijit-o cu pasiune, tot aşa fă şi tu!

Dacă NU vrei să faci aşa, “mila” ta pentru câinii vagabonzi este un sentimentalism ieftin, dublat de o cruntă iresponsabilitate şi lipsă de bun simţ!

Notă 1: Acest mesaj este adresat tuturor “miloşilor” care sunt INCAPABILI să îşi asume până la capăt RESPONSABILITATEA de a creşte un câine!

Notă 2: începe prin a creşte TU un câine vagabond şi apoi convinge-ţi alţi 10 prieteni să facă la fel – AŞA vei salva viaţa a 10 câini vagabonzi!

herganiec

#927 Mesaj de herganiec »

- Cum se numesc oamenii care stau la coada?
- Oameni de rand...

Fiind foarte meticulosi, englezii au statistici pe baza carora pot prezice cati oameni vor muri anul viitor.
Pe de alta parte, insa, sicilienii pot sa precizeze si cateva nume...

ferenta

#928 Mesaj de ferenta »

Sf. Petru se hotărăşte într-o zi să plece în inspecţie... prin iad! Zis şi făcut, se întîlneşte cu Scaraoţchi care îi oferă un tur complet. Merg ei ce merg şi ajung în "sala cazanelor" unde erau mai multe cazane cu apă clocotită, pline cu oameni care încercau să iasă afară. Din cind in cind, la cîte un cazan, un grup de draci îi loveau peste cap cu bastoanele pe cei ce încercau să iasă.
- Ce se întîmplă aici? întreabă Sf. Petru.
- Aici este cazanul cu nemţi şi ăştia încearcă tot timpul să iasă în faţă, aşa că îi potolim imediat.
- Bun, şi acesta? întreabă Sf. Petru arătînd spre cazanul pe care scria "americani"?
- Acelaşi lucru, răspunse Scaraoţchi.
- Bine, dar ce se întîmplă aici? întreabă contrariat Sf. Petru arătînd spre un cazan care nu era păzit şi unde din cînd în cînd se ivea cîte un cap afară din apă, dar după aceea dispărea imediat !
- Oh, acela e cazanul cu români! Cum încearcă unul să scoată capul, cum îl trag ceilalţi la fund imediat!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

herganiec

#929 Mesaj de herganiec »

Sherlock Holmes si Dr. Watson se duc cu cortul in Muntii Carpati si adorm.Peste noapte, Holmes il trezeste pe bunul sau prieten:
- Watson, uita-te pe cer si spune-mi ce vezi.
Watson raspunde:
- Vad milioane de stele.
- Si ce-ti indica acest fapt?
Watson se gandeste o clipa:
- Astronomic vorbind, imi indica faptul ca exista milioane de galaxii si, potential, miliarde de planete. Astrologic vorbind, imi indica faptul ca Saturn este in Leo. Din punct de vedere temporal, este aproape trei si un sfert. Teologic, este evident ca Domnul este atotputernic si noi suntem mici si nesemnificativi. Meteorologic vorbind, se pare ca vom avea parte de o zi frumoasa maine . Dar ce iti indica tie acest fapt?
Holmes ramane tacut un moment, apoi spune:
-Watson, esti un dobitoc, cineva ne-a furat cortul!!!

herganiec

#930 Mesaj de herganiec »

La NASA soseste un OZN acoperit complet cu aur. Din el coboara un extraterestru mic, verde, dar cu antenele din aur. Este luat la intrebari, cercetat:
- De unde vii tu?
- De pe Marte.
- Si toti aveti acolo farfurii zburatoare din aur?
- Da.
- Si toti aveti acolo antene din aur?
La care extraterestrul:
- Nuu, numai noi, tiganii….

Scrie răspuns