Declaratii!!!

vargaa

Declaratii!!!

#1 Mesaj de vargaa »

Salutare,
La Multi Ani si multa sanatate si fericire in noul an!
Incepe anul...incep declaratiile, inchiderile de an...si problemele!Si daca tot veni vorba de probleme...imi spuneti si mie care sunt declaratiile care se depun pentru salarii la inchiderea de an.E prima data cand fac inchiderea de an, sunt un contabil nou si am nevoie de indrumare! Trebuie facute fisele fiscale...daca mai trebuie si altceva...unde trebuie depuse si care e termenul limita?
Multumesc anticipat, Aura!

paturcai

#2 Mesaj de paturcai »

In afara de declaratiile traditionale: 100, 102, CAS, sanatate, ITM, fisele fiscale si 205 in cazul conventiilor nu prea vad ce-ar mai fi de depus.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

vargaa

#3 Mesaj de vargaa »

Bine...multumesc Paturcai :)

florescud

#4 Mesaj de florescud »

Pai,zic ca mai sunt:101(vizata de un consultant,mai nou),bilant,394 si daca mai stau sa ma gandesc cred ca tot mi-a scapat ceva,dar nu mai am timp ca trebuie sa-l culc pe bebe....

stanm482

#5 Mesaj de stanm482 »

declaratie cifra afaceri la cursul BNR 31 dec in care specifici daca CA este <sau> de 100.000 euro rezultand decont TVA trimestrial sau lunar (exceptie daca ai achizitii sa livrari intracomunitare ...cred ca tb lunar dc ai) - cauta model pe google

010 daca s-a modificat ceva in vectorul fiscal

100+102+300 + salarii somaj etc

390 t4
394 s2

205 - daca ai distribuit dividende dar nu stiu termenul... eu le depun pana pe 25 ian pe toate sa scap de o grija

Faci Registru Inventar

101

Bilant - la Adm Fin apoi la Registrul Comertului

Fise fiscale - 28 feb

La ITMB nu stiu dc se mai face situatia anuala cu comisionul lunar cat ai declarat si cat ai platit

stanm482

#6 Mesaj de stanm482 »

Declaratia informativa 392 privind livrarile de bunuri si prestarile de servicii

- verificarea incadrarii la 392A sau 392B se face in functie de urmatoarele
limite calculate in lei:
392A --> [0 , 39.852]
392B --> (39.852 , 119.000]
Cursuri valutare folosite:
- la 29/12/2006: 1 Euro = 3,3817
- la 31/12/2008: 1 Euro = 3,9852

bejinariu satmenc

Re: Declaratii!!!

#7 Mesaj de bejinariu satmenc »

vargaa scrie:Salutare,
La Multi Ani si multa sanatate si fericire in noul an!
Incepe anul...incep declaratiile, inchiderile de an...si problemele!Si daca tot veni vorba de probleme...imi spuneti si mie care sunt declaratiile care se depun pentru salarii la inchiderea de an.E prima data cand fac inchiderea de an, sunt un contabil nou si am nevoie de indrumare! Trebuie facute fisele fiscale...daca mai trebuie si altceva...unde trebuie depuse si care e termenul limita?
Multumesc anticipat, Aura!
taxa publicitate sediu la Directia Economica; autorizatia de functionare la Primarie

vargaa

#8 Mesaj de vargaa »

Deci e de munca nu gluma:)
De declaratia 392 nu stiam ca trebuie depusa, si nici 101. De celelalte stiam, dar e bine ca mi-ati spus de toate, am facut o lista ca nu cumva sa uit de careva...
Si inca ceva...care e termenul limita de depunere a bilantului??? Anul trecut daca nu ma insel s-a depus pana prin martie.
Fisele fiscale mi-a spus Stanm ca se depun pana in 28 februarie, iar restul declaratiilor se depun pana in 25 ianuarie???
Va multumesc pt ajutor tuturor! :) Raman datoare...

ciobanum147

#9 Mesaj de ciobanum147 »

Buna si multumesc pentru raspunsuri,mai am o intrebare este corect ca la declaratia de somaj anexa 1 sa-mi apara numar ore lucrate in luna 168 daca salariata este in concediu de odihna? :roll:

paturcai

#10 Mesaj de paturcai »

Da pentru ca ea cotizeaza si in CO la somaj.
:wink:

paturcai

#11 Mesaj de paturcai »

Anul trecut bilantul s-a depus chiar in Mai.
Pentru luna Ianuarie 2010 aveti aici toate declaratiile ce trebuiesc depuse:
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?t=10016

josand

#12 Mesaj de josand »

declaratie cifra afaceri la cursul BNR 31 dec in care specifici daca CA este <sau> de 100.000 euro rezultand decont TVA trimestrial sau lunar (exceptie daca ai achizitii sa livrari intracomunitare ...cred ca tb lunar dc ai)-Stanm482.
Am citit acum pe un site (nu stiu daca pot sa spun care este aici sa nu fac publicitate) ca nu se mai depune aceasta declaratie, se asteapta sa apara declaratia 094. Daca stiati deja, unii se trezesc mai tarziu :oops:
Ms pentru intelegere,
Dana

josand

#13 Mesaj de josand »

Buna ziua!
Revin si va intreb....asa stiti si voi, nu? Adica se va depune declaratia 094. Eu sunt un pic rupta de lume ca acum nu fac decat acte ptr. depuneri...
Daca vreti va spun si unde am vazut chestia asta, nu stiu daca am voie pe moment.
Dana

paturcai

#14 Mesaj de paturcai »

Nu inseamna ca faci publicitate ci indici o sursa care poate fi folositoare pentru forumisti.
Nimeni nu stie deocamdata nimic referitor la misterioasa 094.
Vorba la SeptimiuV: orice este in proiect ca vrem sau nu devine Lege, asa ca este putin probabil sa nu devina realitate mai ales ca EXISTA PREVAZUTA IN CODUL FISCAL pentru anul 2010.
Forma poate sa difere fata de ce au publicat ei, dar mai mult ca sigur ca va exista o declaratie 094 privind cifra de afaceri.

josand

#15 Mesaj de josand »

Va multumesc pentru raspuns.... Pe alte forumuri, daca spui de unde ai vazut (adica adresa) ti se face observatie ca faci reclama, de aceea nu voiam sa supar pe nimeni. Am citit pe cabinetexpert.ro. Dar uitandu-ma pe acest forum la alt topic am descoperit exact ce ziceam aici, adica nu se depune pana nu apare 094. Poate sunt eu prea ametita de sarbatori, dar mi se pare cam aiureala la administratii, nu stie nimeni sigur, nu zice nimeni nimic, chiar nu au avut timp anul trecut de nimic si se zapacesc acum cu tot felul de idiotenii unele mai ametite ca altele? Scuze, am luat-o pe langa subiect. Mai asteptam...
O zi buna tuturor si spor la treaba si la descurcat itze,
Dana

Scrie răspuns