Declaratii!!!
Declaratii!!!
Salutare,
La Multi Ani si multa sanatate si fericire in noul an!
Incepe anul...incep declaratiile, inchiderile de an...si problemele!Si daca tot veni vorba de probleme...imi spuneti si mie care sunt declaratiile care se depun pentru salarii la inchiderea de an.E prima data cand fac inchiderea de an, sunt un contabil nou si am nevoie de indrumare! Trebuie facute fisele fiscale...daca mai trebuie si altceva...unde trebuie depuse si care e termenul limita?
Multumesc anticipat, Aura!
Incepe anul...incep declaratiile, inchiderile de an...si problemele!Si daca tot veni vorba de probleme...imi spuneti si mie care sunt declaratiile care se depun pentru salarii la inchiderea de an.E prima data cand fac inchiderea de an, sunt un contabil nou si am nevoie de indrumare! Trebuie facute fisele fiscale...daca mai trebuie si altceva...unde trebuie depuse si care e termenul limita?
declaratie cifra afaceri la cursul BNR 31 dec in care specifici daca CA este <sau> de 100.000 euro rezultand decont TVA trimestrial sau lunar (exceptie daca ai achizitii sa livrari intracomunitare ...cred ca tb lunar dc ai) - cauta model pe google
010 daca s-a modificat ceva in vectorul fiscal
100+102+300 + salarii somaj etc
390 t4
394 s2
205 - daca ai distribuit dividende dar nu stiu termenul... eu le depun pana pe 25 ian pe toate sa scap de o grija
Faci Registru Inventar
101
Bilant - la Adm Fin apoi la Registrul Comertului
Fise fiscale - 28 feb
La ITMB nu stiu dc se mai face situatia anuala cu comisionul lunar cat ai declarat si cat ai platit
010 daca s-a modificat ceva in vectorul fiscal
100+102+300 + salarii somaj etc
390 t4
394 s2
205 - daca ai distribuit dividende dar nu stiu termenul... eu le depun pana pe 25 ian pe toate sa scap de o grija
Faci Registru Inventar
101
Bilant - la Adm Fin apoi la Registrul Comertului
Fise fiscale - 28 feb
La ITMB nu stiu dc se mai face situatia anuala cu comisionul lunar cat ai declarat si cat ai platit
Declaratia informativa 392 privind livrarile de bunuri si prestarile de servicii
- verificarea incadrarii la 392A sau 392B se face in functie de urmatoarele
limite calculate in lei:
392A --> [0 , 39.852]
392B --> (39.852 , 119.000]
Cursuri valutare folosite:
- la 29/12/2006: 1 Euro = 3,3817
- la 31/12/2008: 1 Euro = 3,9852
- verificarea incadrarii la 392A sau 392B se face in functie de urmatoarele
limite calculate in lei:
392A --> [0 , 39.852]
392B --> (39.852 , 119.000]
Cursuri valutare folosite:
- la 29/12/2006: 1 Euro = 3,3817
- la 31/12/2008: 1 Euro = 3,9852
-
Re: Declaratii!!!
taxa publicitate sediu la Directia Economica; autorizatia de functionare la Primarievargaa scrie:Salutare,
Deci e de munca nu gluma:)
De declaratia 392 nu stiam ca trebuie depusa, si nici 101. De celelalte stiam, dar e bine ca mi-ati spus de toate, am facut o lista ca nu cumva sa uit de careva...
Si inca ceva...care e termenul limita de depunere a bilantului??? Anul trecut daca nu ma insel s-a depus pana prin martie.
Fisele fiscale mi-a spus Stanm ca se depun pana in 28 februarie, iar restul declaratiilor se depun pana in 25 ianuarie???
Va multumesc pt ajutor tuturor!
Raman datoare...
De declaratia 392 nu stiam ca trebuie depusa, si nici 101. De celelalte stiam, dar e bine ca mi-ati spus de toate, am facut o lista ca nu cumva sa uit de careva...
Si inca ceva...care e termenul limita de depunere a bilantului??? Anul trecut daca nu ma insel s-a depus pana prin martie.
Fisele fiscale mi-a spus Stanm ca se depun pana in 28 februarie, iar restul declaratiilor se depun pana in 25 ianuarie???
Va multumesc pt ajutor tuturor!

-
Anul trecut bilantul s-a depus chiar in Mai.
Pentru luna Ianuarie 2010 aveti aici toate declaratiile ce trebuiesc depuse:
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?t=10016
Pentru luna Ianuarie 2010 aveti aici toate declaratiile ce trebuiesc depuse:
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?t=10016
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
declaratie cifra afaceri la cursul BNR 31 dec in care specifici daca CA este <sau> de 100.000 euro rezultand decont TVA trimestrial sau lunar (exceptie daca ai achizitii sa livrari intracomunitare ...cred ca tb lunar dc ai)-Stanm482.
Am citit acum pe un site (nu stiu daca pot sa spun care este aici sa nu fac publicitate) ca nu se mai depune aceasta declaratie, se asteapta sa apara declaratia 094. Daca stiati deja, unii se trezesc mai tarziu
Ms pentru intelegere,
Dana
Am citit acum pe un site (nu stiu daca pot sa spun care este aici sa nu fac publicitate) ca nu se mai depune aceasta declaratie, se asteapta sa apara declaratia 094. Daca stiati deja, unii se trezesc mai tarziu

Ms pentru intelegere,
Dana
Nu inseamna ca faci publicitate ci indici o sursa care poate fi folositoare pentru forumisti.
Nimeni nu stie deocamdata nimic referitor la misterioasa 094.
Vorba la SeptimiuV: orice este in proiect ca vrem sau nu devine Lege, asa ca este putin probabil sa nu devina realitate mai ales ca EXISTA PREVAZUTA IN CODUL FISCAL pentru anul 2010.
Forma poate sa difere fata de ce au publicat ei, dar mai mult ca sigur ca va exista o declaratie 094 privind cifra de afaceri.
Nimeni nu stie deocamdata nimic referitor la misterioasa 094.
Vorba la SeptimiuV: orice este in proiect ca vrem sau nu devine Lege, asa ca este putin probabil sa nu devina realitate mai ales ca EXISTA PREVAZUTA IN CODUL FISCAL pentru anul 2010.
Forma poate sa difere fata de ce au publicat ei, dar mai mult ca sigur ca va exista o declaratie 094 privind cifra de afaceri.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Va multumesc pentru raspuns.... Pe alte forumuri, daca spui de unde ai vazut (adica adresa) ti se face observatie ca faci reclama, de aceea nu voiam sa supar pe nimeni. Am citit pe cabinetexpert.ro. Dar uitandu-ma pe acest forum la alt topic am descoperit exact ce ziceam aici, adica nu se depune pana nu apare 094. Poate sunt eu prea ametita de sarbatori, dar mi se pare cam aiureala la administratii, nu stie nimeni sigur, nu zice nimeni nimic, chiar nu au avut timp anul trecut de nimic si se zapacesc acum cu tot felul de idiotenii unele mai ametite ca altele? Scuze, am luat-o pe langa subiect. Mai asteptam...
O zi buna tuturor si spor la treaba si la descurcat itze,
Dana
O zi buna tuturor si spor la treaba si la descurcat itze,
Dana