bilant 2009 si declaratia 101
bilant 2009 si declaratia 101
Buna ziua! Am vazut ca a aparut pe anaf o versiune a bilantului contabil pentru 2009, problema e ca atunci cand doresc sa descarc programul imi deschide bilantul prescurtat, il completez eu de mana si cum fac sa-l inregistrez si pe discheta? Sau nu se mai inregistreaza pe discheta? Aceeasi problema o am cu declaratia 101?
Multumesc!

- munteanud411
Si mai ales cine ia spagile ca de corectitudinea amenzilor nici vorba !!!
N.B- Impozit forfetar la saloane de infrumusetare, SPA, restaurante, pompe funebre- in loc sa-si trimita haidamacii la coltul strazii sa beleasca ochii si sa vada cine face cu adevarat evaziune.
In Franta, inspectorul de Fisc sta pe linga casa ta si daca te vede cu un televizor nou in brate te-a si oprit sa te intrebe de unde ai banii. ca sa nu mai zic ca sa te fereasca sfintu' sa nu-l lasi sa-ti intre in casa din cind in cind sa-ti faca evaluarea averii !
Ai nostri ies pe teren doar cind li se golesc buzunarele proprii! - De asta se si cheama "controale tematice"- TEMA- "Refacerea plinului !"
N.B- Impozit forfetar la saloane de infrumusetare, SPA, restaurante, pompe funebre- in loc sa-si trimita haidamacii la coltul strazii sa beleasca ochii si sa vada cine face cu adevarat evaziune.
In Franta, inspectorul de Fisc sta pe linga casa ta si daca te vede cu un televizor nou in brate te-a si oprit sa te intrebe de unde ai banii. ca sa nu mai zic ca sa te fereasca sfintu' sa nu-l lasi sa-ti intre in casa din cind in cind sa-ti faca evaluarea averii !
Ai nostri ies pe teren doar cind li se golesc buzunarele proprii! - De asta se si cheama "controale tematice"- TEMA- "Refacerea plinului !"
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/
http://schimbativiata.webs.com/
Buna ziua! Azi am fost sa depun bilantul pe 2009 la Finante Ploiesti, nici vb. sa-l primeasca mi-au recomandat sa merg la ONRC Ploiesti. Ma duc acolo platesc o taxa de 14 ron si surpriza nu merge discheta deoarece programul de la finante e PDF iar ei nu au cum sa lucreze, a trebuit sa-l chemam pe domnul informatician al institutiei ca sa reuseasca sa preia datele.Asa dragi colegi inarmati-va cu rabdare!
- munteanud411
Am urmatoarea problema: patronul unei societati este turc si in fiecare an la obtinerea vizei pt. activitati comerciale trebuia sa depun un certificat cu indicatorii economico-financiari ai soc.Anul acesta dat fiind ca nu mai depunem la finante bilantul ci la ORC de unde solicit asa ceva? Finantele refuza sa-mi elibereze unul pe motiv ca ei nu au nici un document la baza adica bilantul pentru 2009.
2.Fiind asociat unic a vut pt. 2009 dividente de ridicat, a platit impozitul de 16% mai trebuie sa solicite la finante certificatul de rezidenta fiscal?Mentionez ca, in Turcia e pensionar si are venituri din inchirieri persoana fizica.
Multumesc!
2.Fiind asociat unic a vut pt. 2009 dividente de ridicat, a platit impozitul de 16% mai trebuie sa solicite la finante certificatul de rezidenta fiscal?Mentionez ca, in Turcia e pensionar si are venituri din inchirieri persoana fizica.
Multumesc!