monografie firma salubritate

albul498

monografie firma salubritate

#1 Mesaj de albul498 »

tin contabilitatea la o firma de salubritate si am avut o disputa cu economistul de la primaria unde functioneaza aceasta firma.El spune ca tot ce facturam pentru colectarea deseurilor este 4111 clienti- 704 prestari servicii si binenteles incasarea prin 5311 .Iar eu am zis ca mai trebuie si retinerea ptr taxa fondului de mediu.......va rog ajutati-ma cu un model de monografie specifica acestei activitati.Mai precizez ca momentan nu am vandut peturi sau hartie......doar am dus la o firma care are groapa de gunoi si care ne-a facturat in functie de cantar cant de gunoi dusa si care am inregistrat in 628....nu stiu daca este bine ca cel de la primarie sustine ca totul este ok....dar ......mai trebuie depuse si declaratii care....nici el nu le stie.....eu din cat m-am documentat stiu ca trebuie o declaratie la mediu in fiecare luna dar iar nu stiu......mai multe....inca odata va rog ajutati-ma :oops: :oops: :cry: :cry:

albul498

#2 Mesaj de albul498 »

va rog un sfat cum este mai bine.............?

albul498

#3 Mesaj de albul498 »

macar un raspuns daca este bine monografia scrisa de mine........ :cry: :cry: :?: :?: :?: :?:

stoicat

#4 Mesaj de stoicat »

O parere ,
1.Monografia scrisa este corecta
2.In ceea ce priveste eventuala taxa de mediu ,pentru documentare vedeti ce scrie in legislatie.
Va dau o adresa:
http://www.afm.ro/04_legislatie.php

albul498

#5 Mesaj de albul498 »

va multumesc mult de tot,acum sa vad cum rezolv cu declaratiile pentru ca am inteles ca trebuia autorizare iar cei de la firma au spus ca nu au initiat inca formalitatile de autorizare.......deja ma doare capul.Aceasta firma a fost constituita di fonduri phare si asociatii sant 4 primarii si care au spus ca nu tine de ei sa se autorizeze acest lucru trebuie sa-l faca contabilul.....dar eu din cate stiu ca acest lucru nu intra in atributiile contabilului????????????sau poate????????????

Scrie răspuns