ajutor
ajutor
am o problema in program cred si nu pot sa/mi dau seama cum o pot revizui:in situatie furnizori totalul general al soldului neachitat are o mica diferenta fata de situatia propriu-zisa. nu stiu de ce imi diminueaza soldul.factura este corect introdusa iar plata la scadenta este inregistrata corect. va rog sa ma ajutati
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?t=10535
conform celor de mai sus (si din proprie experienta!!), o asemenea situatie apare daca am achitat facturi, neinregistrate in Saga(preluare analitice de la terti)..sau aveti facturi inregistrate dar nevalidate...
Faceti o verificare in ecranul situatii/lisari.Selectati tertul respectiv , selectati o perioada cat mai mare (de la inceputuri pana in prezent).In partea de jos a ecranului se poate sa aveti o plata neasociata unei facturi (sunt evidentiate pe fond rosu)....sau poate sa fie vorba de o stornare...
conform celor de mai sus (si din proprie experienta!!), o asemenea situatie apare daca am achitat facturi, neinregistrate in Saga(preluare analitice de la terti)..sau aveti facturi inregistrate dar nevalidate...
Faceti o verificare in ecranul situatii/lisari.Selectati tertul respectiv , selectati o perioada cat mai mare (de la inceputuri pana in prezent).In partea de jos a ecranului se poate sa aveti o plata neasociata unei facturi (sunt evidentiate pe fond rosu)....sau poate sa fie vorba de o stornare...
-
Buna tuturor,
Mi s-a intamplat ceva ce sper ca se poate repara. In timp ce lucram mi s-a oprit brusc calculatorul, cred ca din cauza variatiilor de energie electrica...
Am intrat din nou in program ca am constatat ca nu mai exista toate datele .
CE POT FACE?? VA ROG F. MULT SA MA AJUTATI, chiar nu am mai patit-o pana acum.
Va multumesc
Mi s-a intamplat ceva ce sper ca se poate repara. In timp ce lucram mi s-a oprit brusc calculatorul, cred ca din cauza variatiilor de energie electrica...
Am intrat din nou in program ca am constatat ca nu mai exista toate datele .
CE POT FACE?? VA ROG F. MULT SA MA AJUTATI, chiar nu am mai patit-o pana acum.
Va multumesc
-
Am introdus fact. de achizitii si livrari. Fact. de achizitii de regasesc in intrari si in jurnalul de cump. dar nu se mai regasesc in raportul de gestiune, iar fact de livrari nu se mai regasesc deloc din ianuarie pana azi cand am mai introdus ceva. Le vad doar in jurnalul de livrari. Ciudat, nu?
Ziceai ceva de ultim salvare. Poi nu stiu la cre te referi

Ziceai ceva de ultim salvare. Poi nu stiu la cre te referi

ehhmmm...raport de gestiune??inseamna ca tineti gestiunea global valoric.Nu sunt familiarizat cu acest mod.
Din ce spuneti, facturile sunt validate (altfel nu ar aparea in JurnalV/C.
In ecranul de Raport gestiune...aveti cumva un buton...Actualizare date??
Despre salvari.
Din cand in cand (de obicei la 10-15 zile) programul ne avertizeaza ca nu sunt facute salvari, si ne intreaba daca dorim declansarea procedurii de salvare...si asta face....o copie a bazei de date.Evident ca putem sa luam noi initiativa...si sa salvam ori de cate ori este nevoie.

Din ce spuneti, facturile sunt validate (altfel nu ar aparea in JurnalV/C.
In ecranul de Raport gestiune...aveti cumva un buton...Actualizare date??
Despre salvari.
Din cand in cand (de obicei la 10-15 zile) programul ne avertizeaza ca nu sunt facute salvari, si ne intreaba daca dorim declansarea procedurii de salvare...si asta face....o copie a bazei de date.Evident ca putem sa luam noi initiativa...si sa salvam ori de cate ori este nevoie.