depunere bilant din Saga

morometescue545

depunere bilant din Saga

#1 Mesaj de morometescue545 »

buna seara,
am incercat astazi sa depun bilantul si pe discheta nu apare calitatea societatii de contabilitate care a vizat bilantul, adica codul 22
Cand a introdus discheta apare denumirea si da eroare la calitate desi pe bilantul listat exista .
ce trebuie sa mai fac?

multumesc

paturcai

#2 Mesaj de paturcai »

O solutie ar fi urmatoarea:
Ceea ce a salvat SAGA pe discheta, importati in programul de la finante de bilant.
Cuma dica?
Adica exact asa. Salvati pe discheta si dupa aceea vedeti daca ati face un bilant cu programul de la Finante unde anume se salveaza fisierele si ceea ce SAGA a salvat pe discheta duceti in locul in care programul finantelor copiaza si copiati peste ceea ce a creat acel program. Apoi modificati la calitate sa apara codul 22. Daca eroarea persista nu v-ati paltit cotizatia la CECCAR pe anul 2010.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

morometescue545

bilant SAGA

#3 Mesaj de morometescue545 »

Buna seara,

De cotizatie nu se punea problema,dar numai la gandul ca trebuie sa mai lucrez la bilanturi m-a luminat in ultima secunda.
Nu aparea codul 22 pentru ca eu corectam cuvantul ,,CECAR'' din program,mai adaugam un C
Din graba, am lasat cum este scris si cand am vizualizat discheta a aparut 22 si cred ca asta este rezolvarea pana cand ......mergem la Registru
Am tinut sa precizez acest aspect pentru a nu pati si alti colegi ca mine.

o seara buna tuturor

ghetii101

#4 Mesaj de ghetii101 »

buna ziua,
Nu pot lista f30 bilant, mesaj "summary band is too large to fit on page 1298". Cum pot rezolva, va rog mult de tot
multumesc

balazse

#5 Mesaj de balazse »

Mai foloseste si butonul de cautare, bifand la optiunea "Cauta dupa toti termenii". :D
Ai fi gasit:
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... +band++too

Scrie răspuns