date diferite

gafitae177

date diferite

#1 Mesaj de gafitae177 »

Buna ziua. Am o mare problema. Am inceput sa fac delcaratia 101 si bilantul si am o serie de nelamuriri. Am vazut ca sumele din decl 101 si bilant nu corespund si m-am dus sa vf din urma. Stupoare, in ianuarie si august rulajul lunar a lui 607 nu e acelasi cu suma cu care s-a inchis 121. Nu inteleg de ce. (mentionez ca eu tin evidenta la aceasta firma abia de la sf lui octombrie). Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti ce sa fac in acest caz.

paturcai

#2 Mesaj de paturcai »

Actele sunt la tine si noi cum sa te ajutam?
Ai bifat PRELUARE FORMULA CU RULAJE PRECEDENTE?
Dupa ce lansezi SAGA, mergi pe bara de meniu:
Administrare---->COnfigurare soicietati---> aici gasesti SUB BANCA COMERCIALA, o casuta care s-ar putea sa fie nebifata in dreptul careia scrie FOLOSESTE FORMULA CU RULAJE PRECEDENTE.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

gafitae177

#3 Mesaj de gafitae177 »

Am gasit problema si sunt foarte suparata. In balanta la ct de cheltuieli, acestea imi apar a fi inchise in schimb in fisa ct 121 imi apar ct inchise cu val 0 cand ele ar tb sa aiba suma nenula. Plus de asta intr-una din luni nici ct de marfa nu mi-a fost inchis corect. Ce fac, devalidez pana la lunile respectiva si revalidez? Bifez si casuta "foloseste formula cu rulaje cumulate". Va multumesc.

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Eu zic să verificați și ce anume s-a înregistat pe 607. Vedeți în fișa contului
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

paturcai

#5 Mesaj de paturcai »

Eu cred ca o manuta mititica si neexperimentata a sters din greseala ceva din ARTICOLE CONTABILE fara sa vrea.
Asa este, se devalideaza pana la luna respectiva si se revalideaza.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

Scrie răspuns