registru de salariati in forma electronica
-
-
Re: registru de salariati in forma electronica
nu bagati in seama campurile cu ...utilizator si parola
Programul ăla e o ..... Mă distrează şi acum că din Bihor am găsit numai 2 localităţi şi nu pot introduce localităţile care mă interesează. Aşa o să am firme şi salariaţi cu sediu sau domiciliu numai în cele 2 localităţi
.
Mai mult încă nu l-am făcut să listeze, cred că nu m-am prins eu cum şi mă întreb şi acum unde e manualul de care pomenesc cei de la ITM pe site

Mai mult încă nu l-am făcut să listeze, cred că nu m-am prins eu cum şi mă întreb şi acum unde e manualul de care pomenesc cei de la ITM pe site
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
SI TOTUSI PANA LA 31 DECEMBRIE TREBUIA DEPUS LA ITM!
CE SA DEPUNEM - CA NU AU MANUAL DE UTILIZARE SI NICI POSIBILITATE DE LISTARE SAU INREGISTRARE PE DISCHETA
CAND SA DEPUNEM - PROGRAMUL A APARUT PE 15/12/06 SI INCEPAND CU 25 /12/06 PANA PE 08/01/07 ITM-urile NU MAI LUCREAZA CU PUBLICUL
IN CONCLUZIE STIE CINEVA MAI MULT?
CE SA DEPUNEM - CA NU AU MANUAL DE UTILIZARE SI NICI POSIBILITATE DE LISTARE SAU INREGISTRARE PE DISCHETA
CAND SA DEPUNEM - PROGRAMUL A APARUT PE 15/12/06 SI INCEPAND CU 25 /12/06 PANA PE 08/01/07 ITM-urile NU MAI LUCREAZA CU PUBLICUL
IN CONCLUZIE STIE CINEVA MAI MULT?
registrul de salariati in forma electronica

pai sa analizam
zice ca firmele care au la 31.12.2006 angajati depun registrul
daca nu ai salariat la 31.12.2006 nu depui
adica daca ai avut un salariat in 2xxx nu depui
acum daca adunam aceste 2 lucruri rezulta ca se depun doar salariati la 31.12.2006 ... ceilalti se considera ca sunt trecuti in reg de hartie
zice ca firmele care au la 31.12.2006 angajati depun registrul
daca nu ai salariat la 31.12.2006 nu depui
adica daca ai avut un salariat in 2xxx nu depui
acum daca adunam aceste 2 lucruri rezulta ca se depun doar salariati la 31.12.2006 ... ceilalti se considera ca sunt trecuti in reg de hartie
registru de salariati in forma electronica
ati gasit cumva forma finala a Registrului , cu optiunile de salvare si listare ?