declaratie inventar sanatate
-
declaratie inventar sanatate
Buna ziua
am vazut modelul pentru declaratia inventar , dar nu au program pentru ea, trebuie sa completam manual cifrele in model?
am vazut modelul pentru declaratia inventar , dar nu au program pentru ea, trebuie sa completam manual cifrele in model?
Re: declaratie inventar sanatate
trebuie sa astepti sa apara in monitorul oficial
Acesta declaratie trebuie depusa,chiar daca nu avem datorii,decat soldul lunii dec.2010??
Da. Cu zero.
Multumesc Balazse.
Sa imi fie iertata intrebarea: ce trebuie totusi sa declaram? Ceea ce este deja in fisele ANAF? Sau in evidentele noastre?
Care este rostul declaratiei inventar? Sa mai tiparim inca o hartie? Ei nu pot lua inventarul de la ANAF?
Doamne Dumnezeule mare, chiar suntem o tara de cretini. Adica de cand exista bugetul consolidat am depus o declaratie inventar si acum venim cu alta?! Ca ce chestie? Sa ne controleze si Casa si ANAF?
Ce ne facem daca toti doresc astfel de declaratii?
Care este rostul declaratiei inventar? Sa mai tiparim inca o hartie? Ei nu pot lua inventarul de la ANAF?
Doamne Dumnezeule mare, chiar suntem o tara de cretini. Adica de cand exista bugetul consolidat am depus o declaratie inventar si acum venim cu alta?! Ca ce chestie? Sa ne controleze si Casa si ANAF?
Ce ne facem daca toti doresc astfel de declaratii?
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Din pacate exista o multime de cazuri in care angajatorii au de recuperat sume din cci, dar in declaratii cci aceste sume nu s-au trecut, din greseala sau nestiinta. Aceste sume nu apar pe fisa celor de la finante deoarece nu se pot depune declaratii cu minus la finante.
Pana la urma a aparut oficial modelul decl.inventar ? Pe CNAS am gasit doar proiect pt modelul decl.
inca nu
citeste cu atentie aici pentru noutati
citeste cu atentie aici pentru noutati
multumiri
A aparut pe site-ul casei Ordinul 53-25/19.01.2011 cu Declaratia inventar pentru CCI. Nu inteleg cum voi transmite aceasta declaratie! Stie cineva?
Da, acolo am vazut ca s-a aprobat ordinul. Dar cum il transmit la Casa? Nu am vazut si un program pt aceasta declaratie. Stie cineva?
Program? Listezi, completezi manual si depui, zic eu.
Sau copiezi intr-un "doc" modifici dupa plac, completezi pe calculator, listezi si-l depui la ei.
Sau copiezi intr-un "doc" modifici dupa plac, completezi pe calculator, listezi si-l depui la ei.
Art 1 alin 3:''Declaratia -inventar se depune prin mijloace electronice de transmitere la distanta cu respectarea conditiilor din anexa 2''
Pina acum nu am transmis on line declaratiile, le-am depus cu discheta la ghiseu.
Pina acum nu am transmis on line declaratiile, le-am depus cu discheta la ghiseu.