salariu minim 2011
salariu minim 2011
Buna ziua, va rog un sfat, am inteles ca sal.minim 2011 in sect.bugetar este 670 si sect.privat 700. Se mai aplica coef.de ierarhizare, am cautat pe net si am gasit coef.diferiti. In aprilie am cim - asamblor cu 700 ron. Este suficient? Multumesc.
Re: salariu minim 2011
am intrebat la Itm Ilfov despre coeficienti si au spus asa:
sal.minim 670 dupa care se adauga coef de ierarhizare respectivi
(a zis sa ma uit pe site pt coeficienti.)
sal.minim 670 dupa care se adauga coef de ierarhizare respectivi
(a zis sa ma uit pe site pt coeficienti.)
Multumesc pentru raspuns, am cautat pe sait si am inteles ca CCM la nivel national nu s-a publicat, deci nu se aplica coeficientii. Nu mai stiu cum sa procedez, daca la salariu de 700 se aplica coef., trebuie se depun revisal ? Trebuie sa fac statul pe aprilie, - cei care sunt mai bine informati, va rog ajutor.
Din pacate moment modificarea de salar nu se poate declara prin ReviSal, doar daca nu le treci la informatii suplimentare (ceea ce nu se poate modifica).
De unde ai obtinut informatia ca in sectorul privat minim pe economie este 700 lei?
De unde ai obtinut informatia ca in sectorul privat minim pe economie este 700 lei?
Buna, am cerut pe net salariu minim 2011
Am un cim care trebuie sa-i modific salariu si functia, fac act aditional si in revisal trimit modificare functie ?
faci modificare de functie si trimiti revisalul.
iar pt.marire de salariu doar act aditional
iar pt.marire de salariu doar act aditional
- danilevicis
se aplica coeficientii de ierahizare minim, cei aplicabili contractului colectiv pe ramura de care apartii.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
Exista contract colectiv valabil momentan?
Pentru CristeaE
Unde ai cerut pe net salariul minim?
Pentru CristeaE
Unde ai cerut pe net salariul minim?
Buna, pe google am cerut salariu minim 2011, si am tot citit, dar contract colectiv de munca valabil nu am gasit. Referitor la revisal, pot face un singur act aditional cu modificare functie si salariu incepand cu data de 01.05.2011 si sa-l trimit azi ? Ce termen are revisalul pentru modificari ? Multumesc.
- danilevicis
Exista. Exemplu: Contractul Colectiv de munca la nivelul Ramurii Cercetare-Proiectare pe anii 2010-2015, inregistrat la Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale cu nr. 614/13/04.01.2011, publicat in MONItorul OFicial partea V, nr.7 din 3 mai 2011. Il gasesti pe e-monitor.ro, la pagina 24, se gasesc grila cu Coeficientii de ierahizare a salariilor de baza minime.balazse scrie:Exista contract colectiv valabil momentan?
Pentru cristeae Modificarile se transmit in termen de 5 zile
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
Multumesc foarte mult pentru ajutor.
-
Am innebuniiiit...Va rog, cat e salariul asta minim, 670, 700 sau 720 lei? Dar coeficientii ....va rog, am de incheiat un contract si nu stiu minimul si coeficientii..
Va multumesc!
O zi buna!
Va multumesc!
O zi buna!
-
Eu inteleg din Legea 62/2011 a dialogului social ca nu va mai exista contract colectiv de munca la nivel national. Vor exista numai contracte colective de munca la nivel de ramura, grup de unitati sau unitati. Daca societatea nu este afiliata patronatului care a negociat contractul colectiv de munca la nivel de ramura si are mai putin de 21 de angajati, atunci nu are obligatia de a aplica prevederile contractului colectiv de munca la nivel de ramura. In aceste conditii trebuie sa respecte numai prevederile HG 1193/2010. Precizez ca in contractul colectiv de munca al ramurii respective se precizeaza atat patronatul cat si sindicatele care au negociat contractul.
In conditiile in care are mai mult de 21 de angajati este obligatorie negocierea contractului colectiv de munca la nivel de unitate.
Daca unitatea este inscrisa in federatia patronala care a negociat contractul colectiv de munca la nivel de ramura, devine obligatorie aplicarea prevederilor acestuia, cu coeficientii corespunzatori. Incadrarea intr-o anumita ramura se face in functie de codul CAEN principal al unitatii.
Daca gresesc pe undeva, va rog sa analizati cu atentie Legea 62/2011 si sa ma contraziceti.
Va doresc o zi buna !
In conditiile in care are mai mult de 21 de angajati este obligatorie negocierea contractului colectiv de munca la nivel de unitate.
Daca unitatea este inscrisa in federatia patronala care a negociat contractul colectiv de munca la nivel de ramura, devine obligatorie aplicarea prevederilor acestuia, cu coeficientii corespunzatori. Incadrarea intr-o anumita ramura se face in functie de codul CAEN principal al unitatii.
Daca gresesc pe undeva, va rog sa analizati cu atentie Legea 62/2011 si sa ma contraziceti.
Va doresc o zi buna !

Buna seara! va rog cine stie sa-mi spuna care a fost salariu minim pentru anul 2010? Am o problema cu cei de la ITM. Multumesc.