Eroare concediu medical
Eroare concediu medical
Am un concediu medical de o zi(de la 21.05.la 21.05) cod urgenta . Problema este ca la zile de concediu acordate im apare 0 desi trebuie sa apara o zi platita cu 100% si bineinteles ca nu pot modifica . Mentionez ca am introdus toate datele cerute pt. concediu medical Urmatorul concediu esye din 22.05.2011 pe cod de boala obisnuita pe care il si calculeaza. Cum pot face sa apara si prima zi ?platita
Re: Eroare concediu medical
Apasa pe "actualizare date", dar ar trebui sa se regaseasca in "ore conc medical" din stat impreuna cu cele de boala obisnuita. Verifica inca o data perioada introdusa (sa nu fie trecuta alta luna sau an).
Am verificat absolut tot, nu recunoaste 1 zi concediu medical, chiar si daca as trce pana pe 22 .05.(adica de la 21.05 la 22.05) ceea ce oricum ar fi gresit , la zile de co apare tot 0 fara posibilitatea de a modifica manual.
Așa și care e problema? Sper că ați verificat calendarul înainte de a posta, nu-i așa? Cred că știți că din perioada de CM se plătesc zilele legal lucrătoare, nu?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Da, știam asta. Întrebarea era, de ce s-a mai postat acest mesaj?
Uite că nu e chiar așa. Nu era logic să verifici și dacă nu cumva e sâmbătă, duminică sau altă zi liberă legal? Că poate data viitoare ne întrebăm de ce avem zero zile de indemnizație pentru intervalele de timp 25-26 decembrie, 1-2 ianuarie, 1 mai, 15 august, nu?mireal699 scrie:Am verificat absolut tot
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.