Buna ziua,
Am o intrebare, se pot trimite ordinele de plata din Saga prin e-mail? Daca da, cum?
Multumesc.
Trimitere ordin de plata prin e-mail
Re: Trimitere ordin de plata prin e-mail
Nu, nu se poate.Avem doua solutii:
1.Platim on line.Tiparim virtual cu ajutorul PDF creator (sau orice alt soft).Salvam.trimitem la destinatar.
2.Platim de manuta.Dupa ce ni se aduce OP-ul de banca (semnat stampilat) il scanam, si trimitem pe mail.
(Banuiesc ca va trebuie pentru confirmare la plata la furnizori, sa nu se mai astepte 2 zile)
1.Platim on line.Tiparim virtual cu ajutorul PDF creator (sau orice alt soft).Salvam.trimitem la destinatar.
2.Platim de manuta.Dupa ce ni se aduce OP-ul de banca (semnat stampilat) il scanam, si trimitem pe mail.
(Banuiesc ca va trebuie pentru confirmare la plata la furnizori, sa nu se mai astepte 2 zile)
Multumesc pentru raspuns! Imi trebuie pentru a le trimite persoanei care merge la banca, pentru a scuti un drum sa i le duc. Mi se pare cam aiurea ca nu le pot trimite.....
Nu cred ca vreo banca accepta un astfel de format de OP-uri.(semnatura si stampila scanate).Nu mai vorbim de FV catre Trezorerii (codul de bare).
Nu ai inteles ce dorea TudoragheR (zic eu).
Ea/el vrea sa trimita unei persoane ordinul de plata ca acea persoana, care va lista, semna, stampila si va depune la banca.
In acest caz se poate utiliza imprimantele virtuale care iti genereaza un fisier pdf.
Aici gasesti doua programe (PDF Creator si CutePDF): http://www.sagasoft.ro/linkuri.php

Ea/el vrea sa trimita unei persoane ordinul de plata ca acea persoana, care va lista, semna, stampila si va depune la banca.
In acest caz se poate utiliza imprimantele virtuale care iti genereaza un fisier pdf.
Aici gasesti doua programe (PDF Creator si CutePDF): http://www.sagasoft.ro/linkuri.php
ooops! imi cer scuze daca am cauzat un drum in plus / inutil
(de obicei mersul la banca implica documentele semnate si stampilate)

(de obicei mersul la banca implica documentele semnate si stampilate)