RE: REVISAL

Ce crezi ca ar trebui introdus sau modificat la programe?
Încuiat
unisore

RE: REVISAL

#1 Mesaj de unisore »

Nu se poate ca programul SAGA sa faca direct fisier RVS ?

paidolat181

Re: RE: REVISAL

#2 Mesaj de paidolat181 »

Momentan nu se poate. In viitor... doar cei de la SAGA stiu! :mrgreen:
Acum ai posibilitatea ca fisierul XML generat de saga sa-l validezi cu programul de pe site ITM si acesta daca nu ai erori iti genereaza automat in aceeasi locatie din care face verificare un fisier RVS.... nu dureaza decat un minut! Succes.
Un economist este un expert care va stii maine de ce lucrurile pe care le-a prevestit ieri nu s-au intamplat astazi.

herganiec

#3 Mesaj de herganiec »

in viitor.. il face si rvs si il si transmite la itm. :)
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Si listeaza si numarul de incarcare. :mrgreen:

tomac

#5 Mesaj de tomac »

Nu, nu se poate. Specificațiile tehnice date de către cei de la ITM sunt clare: cei ce generează registrul cu aplicații proprii sunt obligați să valideze xml-ul cu programul oficial. Așa se elimină și discuțiile legate de corectitudinea generării acestuia.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

dragomirt

#6 Mesaj de dragomirt »

Nu stiu daca a mai fost anuntat undeva dar consider utila informatia.
Folositi aplicatia OpenReports care se poate descarca de aici
http://www.opengov.ro/index.php/produse ... en-reports
Aplicatia citeste informatiile din fisierul . RVS si genereaza un document .pdf care poate fi listat.
Este bine pt ca asa se pot pastra pe hartie, informatiile transmise si se poate scrie (de mana este adevarat) numarul de incarcare.
Succes

grecua361

#7 Mesaj de grecua361 »

Am descarcat Opengov si am reusit sa listez un raport cu salarii si unul cu sporuri, dar imi apar in lista toti salariatii si cei cu contractul incetat, oare este Ok? Va rog sa ma ajutati.... :( :( :(

balazse

#8 Mesaj de balazse »

Precis au incetat in perioada cand deja ai lucrat cu "noul" ReviSal, daca este asa atunci este corect.

rovidg116

#9 Mesaj de rovidg116 »

O intrebare...
Oare se poate implementa ca modificarile in REVISAL sa fie efectuate prin accesarea unui buton adauga/modifica(ca si la tabelul salariati)? Pentru ca asa cum este acum e foarte usor sa gresesti si chiar sa stergi date fara sa observi...
Si inca o problema... In cazul suspendarilor pt concedii fara plata, operand pt fiecare salariat si accesand butonul "copiere fisier" dupa fiecare modificare, totusi NU preia toate modificarile in toate cazurile, cel putin nu le arata imediat. Au fost cazuri cand a fost introdus din nou suspendarea pt ca la istoricul salariatului nu aparea, iar la urmatoarea verificare aparea inregistrarea dublata!

aurel211252

#10 Mesaj de aurel211252 »

Salut.Am tot cautat si nu gasesc acea propunere cu privire la mentionarea C.I./B.I.in Revisal,astfel ca in CIM sa apara C.I./B.I.si sa ramana undeva mentionat/salvat..Poate nu e asa de important, insa am vazut ca de fiecare data trebuie sa fac eu mentiune cu privire la C.I./B.I,dar mentiunea cu C.I./B.I.,ar putea sa apara, atat in CIM,Act aditonal/Act incetare,Istoric salariat/Adeverinta de vechime....
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...

andreis491

#12 Mesaj de andreis491 »

Pentru citirea fisierului .rvs, mult mai interesant mi se pare RVS Viewer. http://www.olteteanu.com/500/rvsviewer- ... ul-revisal

herganiec

#13 Mesaj de herganiec »

posteaza-l si tu la programe utile.. sa gasim mai usor..
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

Încuiat