buna,
am intampinat o problema la listarea facturilor. Antetul facturii (la furnizor, client..etc.) apare cu multe spatii libere (desi eu am completat tot ce trebuia) si cand listez factura arata foarte urat si imprastiat. Pot face ceva din setari sa arate mai bine? sau ce ar trebui sa fac?
va multumesc anticipat pt. raspuns!
Listare facturi
Re: Listare facturi
Verificați ca problema să nu fie la datele firmei dvs. Astfel aveți o casetă text, unde vă apare codul IBAN al firmei. Verificați să nu aveți spații acolo.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
acum am observat de unde vine problema.... pentru furnizor imi ia datele din tabelul facut la configurare societati... numai ca acolo este o eroare in program... au lasat o coloana goala care nu poate fi scrisa si o preia si pe aceea in formularul facturii... de aceea raman goluri, si acelasi lucru se intampla si la datele preluate pentru clienti. Oare nu se poate cumva debloca tabelul ca sa pot sterge coloanele de care nu am nevoie, sau macar sa le pot muta mai la sfarsit ca sa nu mai apara acele goluri?
pune-ti o captura de ecran cu factura sa vedem cum apare ca sa va putem indruma.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)