Se poate transfera de pe saga cu abonam.pe saga free

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
topleanc

Se poate transfera de pe saga cu abonam.pe saga free

#1 Mesaj de topleanc »

am o mare interbare.La sediu firma am versiunea integrata cu abonam.La punct de lucru am luat vers.integrata free pentru a folosi stocurile sa nu mai lucrez de 2 ori acelasi lucru,sa pot transfera datele de pe cea de stocuri free la cea integrata cu abonament.De pe cea cu abonament am salvat datele pe discheta si am vrur sa le copii pe cea free.nu se poate,caci imi cere imediat codul de activare.Va rog sa-mi spuneti pot folosi asa programul sau trebuie sa fac un nou abonament.Nu as vrea sa fac un nou abonament pentru a putea transfera datele la aceiasi firma chiar daca e pe doua calculatoare diferite.Ma poate sfatui cineva? mentionez ca la saga abonament am versiunea 30289 iar la cea free am versiunea 30290.Daca stie cineva ce trebuie sa fac il rog sa ma indrume.Astept un sfat.

herganiec

#2 Mesaj de herganiec »

Nu merge aşa. Ai deja 2 instalari pt care e nevoie de 2 abonamente.
Varianta free este doar prima dată, la prima instalare. Aducând date din altă variantă de SAGA (prin import - export, sau salvare directă) structurile bazelor de date sunt diferite nu mai coincid şi trebuie actualizate. În momentul actualizării automat îţi trebuie codul de actualizare pentru calulatorul respectiv.
Sper că ai înţeles.

hucecd

#3 Mesaj de hucecd »

eu pot sa iti spun din experienta ca se poate dar avand in vedere pretul extrem de mic pentru actualizari nu cred ca are rost.

Scrie răspuns