D394
Re: D394
Buna ziua,
Un furnizor mi-a transmis ca in urma unei probleme de soft s-au gresit numerele facturilor emise in aprilie, acum transmitand factura cu numarul corect.
Intrebarea mea este daca trebuie sa depun din nou D394 pe luna aprilie, avand in vedere ca am depus-o (sa zic rectificativa) inca de 2 ori.
Un furnizor mi-a transmis ca in urma unei probleme de soft s-au gresit numerele facturilor emise in aprilie, acum transmitand factura cu numarul corect.
Intrebarea mea este daca trebuie sa depun din nou D394 pe luna aprilie, avand in vedere ca am depus-o (sa zic rectificativa) inca de 2 ori.
- fagarasa176
Da...nu este nici o problema daca o depui
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
D394 nu conține numerele facturilor. Doar valoarea cumulată, pe terț, a acestora. Nu există nici un motiv pentru a depune, în cazul acesta, rectificativă a D394. Dacă data facturii sau valoarea acesteia ar fi modificate, da, s-ar depune rectificativă. Altfel nu există motiv.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
asta cu numarul la factura e pe sistemul : daca s-a indoit o factura la colturi , trebuie rectificativa la 394 ? 

folean , aici mai si glumim ca altfel ne ia dracu' 

- fagarasa176
-
Buna ziua
Am in tr.II doar o factura cu zero la tva. La D 394 imi spune ca ultima operatie este incompleta, iar la D300 ma atentioneaza ca nu se poate genera din cauza ca nu sunt introduse in D394, rog ajutor, cu multumiri.
Am in tr.II doar o factura cu zero la tva. La D 394 imi spune ca ultima operatie este incompleta, iar la D300 ma atentioneaza ca nu se poate genera din cauza ca nu sunt introduse in D394, rog ajutor, cu multumiri.