stat de plata pe discheta!
-
stat de plata pe discheta!
dragi frati de suferinta in ale contabilitatii de stat de plata pe discheta ati auzit?
itm valcea cere stat de plata pe discheta ,nu mai vrea tiparit.
ajutooor domnilor administratori de la saga, pune-ti va rog si statele de plata pe discheta ,e o mare rugaminte pt. ca nu vor sa le mai primeasca pe discheta.
astept si alte opinii dc mai vor si in alte judete domnii de la itm
itm valcea cere stat de plata pe discheta ,nu mai vrea tiparit.
ajutooor domnilor administratori de la saga, pune-ti va rog si statele de plata pe discheta ,e o mare rugaminte pt. ca nu vor sa le mai primeasca pe discheta.
astept si alte opinii dc mai vor si in alte judete domnii de la itm
E absurd ceea ce cer. Oricum nu o sa poata folosi discheta! Fiecare program foloseste un algoritm propriu si in acest caz ITM-ul cum procedeaza daca nu are programul care a generat statul de plata? Doar daca nu vin si cu un program unic de stat de plata!
Mare-i gradina ta doamne!
Mare-i gradina ta doamne!
Corecteaza-ma daca gresesc, dar nu cumva linia dintre normalitate si nebunie devine tot mai subtire?
-
Se prevaleaza de Legea 130/1999. Problema lor este ca in Legea 130/1999 se foloseste sintagma "pot depune" ceea ce nu instituie obligativitatea agentilor economici de a depune in format electronic statele de plata. Mai mult acea lege a suferit modificari substantiale, dar nici vorba de a se instituii obligatia de a depune in format electronic state de plata, insa se pare ca la ITM cer astfel de chestii pentru a-si usura munca si pentru a nu mai opera manual centralizatorul statului de plata in programele lor.
O astfel de implementare in Saga, acum, ar fi inutila pentru ca neexistind obligatie legala in acest sens si neexistind o structura unitara a bazelor de date este neeficienta realizarea unei astfel de functii, pentru ca la Vilcea s-ar putea cere o structura a datelor, la Timis alta, in Bihor alta, etc.
O astfel de implementare in Saga, acum, ar fi inutila pentru ca neexistind obligatie legala in acest sens si neexistind o structura unitara a bazelor de date este neeficienta realizarea unei astfel de functii, pentru ca la Vilcea s-ar putea cere o structura a datelor, la Timis alta, in Bihor alta, etc.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Nu la stat de plată ca document s-au referit cei de la ITM. Spre exemplu în Bihor se solicită nişte fişiere dbf care conţin informaţiile despre statele de plată (centralizatorul acestora, decizii, contracte, etc). Dacă doriţi să vedeţi programul pe care cei din Bihor îl folosesc, îl găsiţi aici:
http://itmbihor.keysys.ro/program.htm
http://itmbihor.keysys.ro/program.htm
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
CARD
MA AJUTATI CU INREGISTRAREA SALARIATILOR PE CARD UNDE SA LE PUN NUMARUL DE CONT LA SALARIATI
-