intrare marfa

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
Încuiat
septimiuv

intrare marfa

#1 Mesaj de septimiuv »

am o nelamurire poate ma ajuta cineva:
- vand marfa 1.000.000
- o scad din gestiune cu 800.000
- clientul imi emite o factura si imi trimite marfa inapoi; pe factura lui marfa e cu 1.000.000
Cum fac sa introduc in gestiunea marfa la pretul la care a iesit, printr-o factura de cumparari, tinand cont ca am si adaosul meu pe ea ?

floreaf

#2 Mesaj de floreaf »

Trebuie sa emiti tu ca furnizor initial o factura de storno ca sa fie mai simplu.Totusi in acest caz am mai sesizat o eroare si nu sa mai facut nimica eroare de intrare care o face 371=607
cea ce e incorect corect este 607=371 cu - si implicit incarcarea de gestiune o face cu valoarea totala inclusiv TVA pentru acel articol si ar trebui facuta doar cu ultimul pret de intrare sau pretul mediu restul fiind adaosul.

septimiuv

#3 Mesaj de septimiuv »

facturile nu le fac eu, nu pot sa ma ocup de clientii clietilor 8)
am gasit solutia cu 473 :twisted:

Administrator

#4 Mesaj de Administrator »

floreaf scrie:Trebuie sa emiti tu ca furnizor initial o factura de storno ca sa fie mai simplu.Totusi in acest caz am mai sesizat o eroare si nu sa mai facut nimica eroare de intrare care o face 371=607
cea ce e incorect corect este 607=371 cu - si implicit incarcarea de gestiune o face cu valoarea totala inclusiv TVA pentru acel articol si ar trebui facuta doar cu ultimul pret de intrare sau pretul mediu restul fiind adaosul.
Cunosc problema. Totusi, ultimul pret de intrare sau pretul mediu nu mi se pare o solutie corecta. O sa ma mai gandesc.. :roll:

Încuiat