am o nelamurire poate ma ajuta cineva:
- vand marfa 1.000.000
- o scad din gestiune cu 800.000
- clientul imi emite o factura si imi trimite marfa inapoi; pe factura lui marfa e cu 1.000.000
Cum fac sa introduc in gestiunea marfa la pretul la care a iesit, printr-o factura de cumparari, tinand cont ca am si adaosul meu pe ea ?
intrare marfa
Trebuie sa emiti tu ca furnizor initial o factura de storno ca sa fie mai simplu.Totusi in acest caz am mai sesizat o eroare si nu sa mai facut nimica eroare de intrare care o face 371=607
cea ce e incorect corect este 607=371 cu - si implicit incarcarea de gestiune o face cu valoarea totala inclusiv TVA pentru acel articol si ar trebui facuta doar cu ultimul pret de intrare sau pretul mediu restul fiind adaosul.
cea ce e incorect corect este 607=371 cu - si implicit incarcarea de gestiune o face cu valoarea totala inclusiv TVA pentru acel articol si ar trebui facuta doar cu ultimul pret de intrare sau pretul mediu restul fiind adaosul.
- Administrator
Cunosc problema. Totusi, ultimul pret de intrare sau pretul mediu nu mi se pare o solutie corecta. O sa ma mai gandesc..floreaf scrie:Trebuie sa emiti tu ca furnizor initial o factura de storno ca sa fie mai simplu.Totusi in acest caz am mai sesizat o eroare si nu sa mai facut nimica eroare de intrare care o face 371=607