ADEVERINTA CU ZILE DE CONCEDIU MEDICAL
ADEVERINTA CU ZILE DE CONCEDIU MEDICAL
avand in vedere ca la calculul salariilor se introduc datele referitoare la concediile medicale (daca acordre, incutul si sfarsitul concediului medical), sugerez introducerea in program a unei adeverinte care sa tipareasca si numarul de zile de concediu medical (in zile calendaristice) in ultimile 12 luni (acest numar este cerut de multe ori pentru a evita acordarea unui concediu medical care sa depaseasca nr maxim de zile)
-
-
Re: ADEVERINTA CU ZILE DE CONCEDIU MEDICAL
Sustin si eu
-
Sustin si eu acest aspect.
de acord si eu
-
Pentru LecaA790
De cine si pentru ce este cerut aceasta adeverinta?
De cine si pentru ce este cerut aceasta adeverinta?
se tine evidenta numarului de zile de foaie de boala in ultimile 12 luni, pentur a nu depasi 90 de zile; daca se depasesc, pe foaia de boala trebuie sa existe viza unei comisii medicale
Si de evidenta asta nu medicul emitent raspunde?
medicul de familie o cere pacientului de la locul de munca unde e angajat.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Bine ca exista o evidenta la nivel de tara (SIUI) si nu au de gand sa-l utilizeze.
inca nu au habar cum sa caute.
chiar eu am fost la medicul de familie si imi cere adeverinta de la lucru in care sa scrie si cate zile de medical am avut in ultimele 12 luni..
chiar eu am fost la medicul de familie si imi cere adeverinta de la lucru in care sa scrie si cate zile de medical am avut in ultimele 12 luni..

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Atunci sustin ideea (si mai lucram inca o perioada in locul altora).