Buna ziua.
Pentru mine si sper ca si pentru alti ar fi foarte util sa se mai lucreze putin la modul in care programul listeaza oferta ,sa se introduca poze pentru produse si daca se poate cateva optiuni de afisare/ ordonare in pagina , formatul pagini pentru a putea fi listate fie pe hartie fie intr-un PDF si trimise clientilor prin e-mail ,sa se poata bifa rapid daor anumite produse care sa apara in oferta sau eventual care tip de articol sa fie afisat pe oferta sau care gestiiune ,in varinata actuala trebuie sa aiba doar pret de vanzare introdus si apare pe oferta insa nu intodeauna sunt pe stoc toate sau nu sunt toate pe aceiasi gestiune sau de acelasi tip , poate avem mai multe domenii pe o singura contabilitate vindem haine si computere nu poti sa scoti o oferta care sa contina ambele tipuri de produse .
1. Alaturi de fiecare produs sa se introduca posibilitatea atasari de imagini macar una, daca s-ar putea 6 poze ar fi perfect eu cam de atatea as avea nevoie ,aceste imagni sa poata fi vizionate de operator cu usurinta cand lucreaza ,deasemena sa apara si in oferta generata de program pe format A4 sau Custom.
2.Fiecarui articol sa-i poti defini atribute si caracteristici , de genul culoare , marime , greutate ,etc ,etc .
Mai explicit , de ex. noi vindem haine , pe-un cod de articol eu receptionez o Camasa " Camasa barbati Grit Shirt " , dar la aceasta camasa am 5 marimi diferite cate 2 buc. pe fiecare marime si 3 culori ,asta la receptie , timp de o luna vindem 4 buc ,2 x S ,1 x M,1 x XL pe diferite culori . doresc un raport exact cu stocul ramas pe acest articol si marimile , culorile disponibile si poza produsului ,sigur ca asta implica ca la vanzare sa introduci manual culoarea si marima sau orice alt atributul creat la receptionare pentu a fi scazut din stoc corespunzator .
Daca cei de la SAGA se gandesc sa investeasca timp in cele relatate de mine ,au datele mele de contact , ma pot contacta si am sa dau si alte detalii , sunt dispus sa platesc pentru aceste functionalitati .
Cu stima .
.
Sugestie pentru introdus in saga.
Re: Sugestie pentru introdus in saga.
Pai de ce nu definesti articolul "Camasa barbati Grit Shirt (R - S)", unde R reprezinta culoarea (rosu), iar S marimea?
Poti definii grupe de articole, astfel poti filtra dupa cum ai configurat grupele.
Despre oferta, totusi momentan din ce meniu generezi oferta?
Cu poza ii un pic mai greu, dupa parerea, dar cum sunt doar un simplu utilizator poate gresesc.
Ar trebui sa trimiti aceasta sugestie si echipei Saga.
Poti definii grupe de articole, astfel poti filtra dupa cum ai configurat grupele.
Despre oferta, totusi momentan din ce meniu generezi oferta?
Cu poza ii un pic mai greu, dupa parerea, dar cum sunt doar un simplu utilizator poate gresesc.
Ar trebui sa trimiti aceasta sugestie si echipei Saga.
ok . hai sa incerc .
Am defint grupe "articole " (nu articole contabile) .
100 = s
101= m
102= L
Cum fac receptia sa-mi incadrez produsele "articolele " in "Grupe " ?
Nu-mi apare buton de grupe in intrari sau celputin nu-l vad eu .
Si pot sa vand de ex. o singura pozitie pe factura dar cantitate 5 buc. din 5 grupe diferite . ?
repret o singura pozitie pe factura !
Mersi anticipat
Am defint grupe "articole " (nu articole contabile) .
100 = s
101= m
102= L
Cum fac receptia sa-mi incadrez produsele "articolele " in "Grupe " ?
Nu-mi apare buton de grupe in intrari sau celputin nu-l vad eu .
Si pot sa vand de ex. o singura pozitie pe factura dar cantitate 5 buc. din 5 grupe diferite . ?
repret o singura pozitie pe factura !
Mersi anticipat
Grupele de articole se asociaza articolelor doar in ecranul de articole, nu si in cel de intrari.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
In acest caz pe mine nu ma ajuta la nimic .
Reiese ca trebuie sa fac pentru fiecare marime un alt " articol " cod de saga
si la vanzare daca am cinci marimi diferite trebuie sa introduc in factura cinci poziti diferite ,cum noi vindem en-gros o sa-mi iasa facturi de 5 pagini .Avem haine la care sunt si 10 marimi .
Grupele sunt bune daor pentru ce au fost inventate , din pacate pentru mine .
Multumesc .
Reiese ca trebuie sa fac pentru fiecare marime un alt " articol " cod de saga
si la vanzare daca am cinci marimi diferite trebuie sa introduc in factura cinci poziti diferite ,cum noi vindem en-gros o sa-mi iasa facturi de 5 pagini .Avem haine la care sunt si 10 marimi .
Grupele sunt bune daor pentru ce au fost inventate , din pacate pentru mine .
Multumesc .
Da, trebuie cite un articol separat.
Si sunt articole separate. Oricum am lua-o.
Si sunt articole separate. Oricum am lua-o.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
S-ar mai putea lucra cu optiunea de "lot", doar ca va aparea denumirea lotului pe factura, precum receptia trebuie trecut pe rand diferit fiecare lot.