trimitere fisiere pdf prin email.
trimitere fisiere pdf prin email.
Buna ziua,
Nu stiu daca mai ajuta pe cineva, dar eu as avea nevoie sa pot trimite prin email fisierele pdf generate de program.
Exportarea in excel este foarte buna dar consuma foarte mult timp sa le aranjezi.
Multumesc!
Nu stiu daca mai ajuta pe cineva, dar eu as avea nevoie sa pot trimite prin email fisierele pdf generate de program.
Exportarea in excel este foarte buna dar consuma foarte mult timp sa le aranjezi.
Multumesc!
Re: trimitere fisiere pdf prin email.
instaleaza imprimanta asta virtuala si o sa poti converti in PDF rapoartele listate din Saga :
http://download.cnet.com/doPDF-Free-PDF ... 48880.html

Spune-ne şi nouă, te rog, ce-i aşa amuzant în ceea ce-ai scris? 

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
ala cum da din cap
heavy-metal

- balteanuc692
Odata cu noua varianta SAGA, nu mai este necesar a se instala o imprimanta virtuala, programul generand si pdf-uri 

- fagarasa176
Legat de exportul in EXCEL...se pare ca exista o problema
La sumele cu mai mult de trei cifre, intre cifra miilor si cifra sutelor SAGA export un spatiu.
Din cauza acestui spatiu nu se pot face totaluri....excelul nu recunoaste suma respectiva
Se pare ca singura solutie este stergerea acelui spatiu
La sumele cu mai mult de trei cifre, intre cifra miilor si cifra sutelor SAGA export un spatiu.
Din cauza acestui spatiu nu se pot face totaluri....excelul nu recunoaste suma respectiva
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Buna ziua, am observat ca in momentul in care dau tiparire "PDF", de exemplu la balanta lunii octombrie, de fiecare data cand aleg acesta optiune, numerotarea la pagina sare in functie de cate pagini are balanta si in josul paginii apare 3/4, 4/4 chiar daca balanta are doar doua pagini. Astfel la urmatoarea listare sub acelas format pdf apare 5/6 6/6 si nu e normal. Cum se poate remedia acest lucru?
gramac921 scrie:instaleaza imprimanta asta virtuala si o sa poti converti in PDF rapoartele listate din Saga :![]()
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
asta chiar ca e deranjant ( nu sunt recunoscute ca numere si nu se pot face operatii matematice cu ele) ...sa speram ca se va remedia .fagarasa176 scrie:Legat de exportul in EXCEL...
Na` că m-am prins acuma de ce se amuza "gagium936", cu câteva postări mai sus!Ştia el ce ştia! 

@fagarasa
E listare în fișier Excel. Listarea preia formatarea din ecranul afișat pe ecran. De ce ai face calcule? Dacă vrei să faci calcule, o soluție este să faci export în Excel. Acolo poți face ce calcule vrei.
E listare în fișier Excel. Listarea preia formatarea din ecranul afișat pe ecran. De ce ai face calcule? Dacă vrei să faci calcule, o soluție este să faci export în Excel. Acolo poți face ce calcule vrei.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
dupa 6 ani de cand folosesc SAGA si de cand citesc forumul, m-am gandit ca as putea sa imprumut din felul in care cate odata raspunde la mesaje @septimiuvferenta scrie:m-am prins acuma de ce se amuza "gagium936", cu câteva postări mai sus!Ştia el ce ştia!

Keep Walking!

- Administrator
@tomac
Se poate rezolva cu separatorul in Excel.
@szekelye
Cu numerotarea s-a rezolvat intre timp.
Se poate rezolva cu separatorul in Excel.
@szekelye
Cu numerotarea s-a rezolvat intre timp.