detin un II si nu prea inteleg plata la sanatate
in declaratia 220 am un venit net de 100 pentru care se emite decizia de impunere cu plata impozit si plati sanatate.
Intrebare: eu atat am de platit sau trebuie platit pe luna la nivelul salariului minim pe economie?
plata sanatate
-
Re: plata sanatate
Desi ti se pare inexplicabil deocamdata atat vei avea de platit.
Cei de la finante au spus ca in programul lor se poate calcula doar la nivelul venitului estimat chiar daca aceasta contributie este mult mai mica decat cea aferenta venitului minim. Sper ca la un moment dat nu vor veni cu pretentii sa platim din urma.
Cei de la finante au spus ca in programul lor se poate calcula doar la nivelul venitului estimat chiar daca aceasta contributie este mult mai mica decat cea aferenta venitului minim. Sper ca la un moment dat nu vor veni cu pretentii sa platim din urma.
Si eu m-am lovit de aceeasi problema si am fost la cei de la sanatate si I-am intrebat....se calculeaza la nivelul salariului minim....la un moment dat o sa faca finantele regularizare si se va plati din urma....deci daca vrei sa nu platesti din urma ia si plateste la nivelul salariului minim...este 141 la trimestru deocamdata...
Acum depinde de ce venituri mai are omul, ca sunt cazuri si cazuri.
Pentru MocanuC
Titularul II mai are si alte venituri, cum ar fi din salarii? Daca nu atunci trebuia sa se inregistreze cu D.600 la finante si atunci ii calculau sanatate la nivelul salariului minim pe economie.
Pentru MocanuC
Titularul II mai are si alte venituri, cum ar fi din salarii? Daca nu atunci trebuia sa se inregistreze cu D.600 la finante si atunci ii calculau sanatate la nivelul salariului minim pe economie.